Samsun'da Kpss İçin Dersaneye Giden Var Mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sdf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04

sdf

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sdf
Samsun'da kpss için dersaneye giden var mı? ya da bu konuda bilgisi olan:question:

samsun u bilmiyorum ama amasya da kpss için bir dersane önerisi olan var mı?

ben samsun da okudum ve bu yıl mezun oldum.gergef dersanesine gittim ve gayet memnun kaldım.bi de son zamanlar final ders. ii diyolardı.

sinop için bu konuda bilgisi olan var mı???

3. sınıfım şuan. Arkadaşlarım bilgisel, gergef ve zirveye gidiyor. Hepside memnun. Ben bilgisele gitmeyi düşünüyorum. ARKADAŞALAR İŞ DERSANADE DEĞİL, ÇALIŞMAKTA

aman salla be sdf ne kpss si
salak saçma bi sınav git birine hepsi aynı:p

arkadaşlar bilgiseli iyi diyorlar biz arkadaşlarla orayı düşünüyoruz

sakca' Alıntı:
samsun u bilmiyorum ama amasya da kpss için bir dersane önerisi olan var mı?

degerli hocam amasyada zaten kaç tane dersane varki?:)

bana kalsa hic dersaneye gitmeye gerek yok.biraz uzerine dusunce bu is olur kanısındayım.

ben gıttım gergefe.ıyıydı ama cok ıyı dıyemıycem ıs sende bıtıyor

bende bilgisele kayıt oldum bakalım hayırlısı artık

Peki Ünyede hangi dersane iyi bilgisi olan var mı? Ünlem Dersanesi açacakmış ama nasıl bi dersane bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

ünlem açtı geçen sene benim bir arkadaşım gitti fakat pek memnun kalmadı eğer imkanın varsa samsuna git bence

bilgisele gittim atandım.. tavsiye ederim cok iyidir.. hoscakalınn

samsun bireyi tavsiye ederim.

Samsun zirve en iyisidir bence. Aralıkta gidiyorum ben mesela.

Bencede zirve dershanesi çok iyidir özellikle eğitim bilimleri kadrosu çok güçlü bu arada matematiği sevmeyenlere özellikle zirveyi tavsiye ederim Burhan hocayla matematiği seviceksiniz eminim buna :)

Samsunda kpss dershanesi karışık oldukça. Çok iyi bir araştırma sonucunda yargı Akademiye kayıt yaptırdım.İlk 3 hafta izlenimim şu; Hocalar alanalrına çok hakimler. Hasan Can Oktaylar 15 günde bir seminerlere geliyor. 2 kez seminerini dinledim.Çok şey öğrendim

Kpss için Samsunda Yargı Akademi olmazssa kesinlikle Yediiklim. Zirvye ve 9 eylüle yaklaşmayın bence.

Bende samsun Yargıya kayıt yaptırdım. ilk hafta çok endişelendim açıkçası. Ders programalrı sürekli değişti diye. Ancak sınıfları matemetik seviyelerine göre belirledikleri için sınıfların oluşturulmasında biraz problem yaşandı. Şimdi çok rahatım. Bulunduğum sınıftan tam verim alabiliyorum. Kurum müdiresi Özlem hanım çok ilgili ve çok iyi bir yönetici.Samsun da diğer kpss dershaneleri bizi insan yerine bile koymuyorlardı. Zirve de ki Burhan gibi mesela.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri