Sakarya Üniversitesinde Beklenen Okulöncesi Gecesi Nihayet Gerçekleşti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:04

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
SAKArya üniversitesinde beklenen okulöncesi gecesi nihayet gerçekleşti. diğer bölümden öğrencilerin ve hocalarımızın katıldığı bu güzel geceden görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim.

masadakiler okulöncesi 4 öğrencileri yani benim sınıf arkadaşlarım tanıtayım...

resimdekilerde sınıfımızın nadide erkekleri bir erkek daha var  öyle az sayıda değiller...

ben (soldaki kapalı olan) ve ev arkadaşım esra ...

Kimin arkadaşlar :D
Kimin Okulu :D
Kimin alt devreleri :D
Kimin kardeşleri :D

Arkadaşlar biliyoruz ki ne yaparsak biz yapıyoruz.Sizleri tek tek tebrik ediyorum.

sağolasın selçuk 2. dönem tekrar yapacağız seni de aramızda görmek isteriz. 2. dönemin başlangıcında yine mezuniyet yemeğimiz var tunatan tesislerinde inşallah onun resimlerini de sizlere göstermek kısmet olur...

Tabiki eski dostlarımı görmek ve hasret gidermek için orada olacağım.

her zaman beklerim bu arada bize bizden başka yorum yazan yok sanırım :(

bende sakaryadan mezunum bizim zamanımızda böyle şeyler olmuyordu. elinize sağlık güzel olmuş.

ben de sakarya mezunuym bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler.keyfini çıkarın arkadaşlar o yıllar bi daha geri gelmıo

bizde keyfini çıkarmaya çalışıyoruz 2. dönem inşallah daha güzel bir gece yapacağız :)

biz sanssız dönemde okumusuz yoktu o zamanlar böyle geceler filan herseyin kıymetini bilin

Bende 2004 sakarya mezunuyum. Fotoğraflardaki yeri çıkaramadım. Hendektemi hala fakült?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri