sakarya semineri yorumları...(3 aralık 2011)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
4
@Özlem ÖZMEN
GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YOĞUN İLGİDEN DOLAYI
"OKULÖNCESİFORUM AİLESİ "

ADINA SİZLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
Değerli Hocalarımız :
FİLİZ YAŞAR'A SONER ÇİLEK 'E ve TURAN ÇAKIR'A Sunumlarından Dolayı Tesekkürler ....

Orff Etkinlikleri Sunumunda Kullanılan Müziklerin Linkleri Sadece Üyelerimiz İle Bu hafta İçi Paylaşılacaktır. Linkleri Görebilmeniz İçin Konuya Yorum Yapmanız Yeterlidir. Yorum Yaptığınız Taktirde Özel Mesaj Olarak Size Gönderilecektir.
MÜZİKLER İÇİN ;
ns4941@hotmail.com isim soy isim telefon bulunduğu il forum kullanıcı adı mail atarsanız sizlere NİHAL Hocamız müzikleri ulaştıracaktır.

Sakarya ve bizler için verilmi bir seminerdi. ns4941@hotmail.com adresine sakarya seminerine katıldığını söyleyen arkadaşlara mail olarak tüm müzikleri göndereceğim arkadaşlar.

çok güzel bir seminerdi teşekkürler hocam. devamını başka konularda bekliyoruz...

Çok güzel bi seminerdi.Organizasyon falan herşey çok iyiydi.Klasik seminerler gibi sıkıcı olmadı en önemlisi de bu :) Orff uygulamalarıyla ilgili herhangi bi eğitim almamıştım ilerleyen zamanlarda tekrarlarını mutlaka bekliyorum. Bu güzel organizasyon için teşekkürler.

güzel yorumlarınız için teşekkürler ... müzikleri dilerseniz mail olarak atabilirim. benim mailime bi mail atın hemen iletirim arkadaşlar. Bir sonraki seminerimizde görüşmek dileği ile

Sarya seminerinden büyük keyif aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Nihal Hocam Sakarya seminerinden büyük keyif aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

bu güzel yorumlarınız için bizler teşekkür ederiz arkadaşlar :)

Nihal Hocam Sakarya seminerinden büyük keyif aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

teşekkür ederim hocam inşallah bir başka seminerde buluşmak dileği ile...
not :ns4941@hotmail.com adresine mail adresinizi bildiriniz.Tüm müzikleri göndereceğim arkadaşlar.(fazla fazla hemde :))

Birgün bende sizlerle birlikte seminerlere katılacağım inşallah az kaldı...))))

iNŞALLAH HOCAM BİZ DE ÇOK İSTERİZ :)

nihal hocam bende mail atabilir miyim acaba :))))

olmaz olurmu özlemcim gönderiyorum hemen sana da :) torpil yapayım sana hehe

çok yararlı bir seminerdi emeği geçen herkese teşekkürler. tekrarlarını bekliyoruzz :)

Gerçekten çok çok çok güzel bir seminerdi...Bütün emek verenlere teşekkürler...

Ellerinize, dilinize sağlık verimli bir çalışma oldu. Teşekkürler

Katılımınız ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Bir başka seminerde görüşmek dileği ile .

gerçekten çok güzel bir seminerdi, çok faydalı oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Devamını bekleriz. :)

sakaryadaki semineriniz çok güzeldi tekrar gerçeklemesi dileğiyle emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler....:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri