Şafak bay:" bu Ülkenİn utanci olacaĞim".......

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yağmur gürer
İdam etmeden Önce en canİye bİle sorarlar."son bİr İsteĞİn var mi? Dİye...

Cumhurbaşkanı’ndan, Sağlık Bakanı’ndan, M.E. Bakanı’ndan ve Dışişleri Bakanı’ndan vize için yardım bekliyorum. Yoksa kısa bir zaman sonra yaşamım sona erecek ve ben, bu kadar kamuoyu yaratmış ve herkesin sorunundan haberdar olduğu bir öğretmeni olarak bu ülkenin utancı olacağım!

şafak bay

:(((mekanin cennet olsun..nur icinde yatasin ogretmenim..

alıntı....

şafak öğretmen kocaman bir ders verip hepimize ayrıldı aramızdan :(

alıntı....

Şafak Öğretmenin Katilleri Halka Da Hakka Da Hesap Verecek...

alıntı....

bir pirnç tanesinde bile ne kadar emeğiin olduğunu düşünüp ziyan etmeyen biz müslümanlar nerdyiz bu ülkenin gençlerini bozuk para gibi harcnıyorlar dağdan indirdikleri köpekler için bir günde kanun çıkatıp hakim bulanlar bir evladını bir günlük öğretmen olma isteğini görmezden gelenleri AlLAHa havale ediyorum ONLARDA KAN KUSSUUN...............................................................................

alıntı...

http://www.facebook.com/home.php#

AYÖP
Ataması yapılmayan öğretmenlerin mücadelesinin öncü ve önderlerinden ve AYÖP - Türkiye Temsilcisi Şafak Bay' ı kaybettik.
Şafak; -yalnızca- kendini hiçbir zaman düşünmemiş, okullardaki öğretmen açığının kapatılması için verilen mücadeleyi bırakmamıştı.
11'i intihar olmak üzere; 23 öğretmenin ölüme neden olan KPSS' nin kaldırılıp ihtiyaca göre atama yapılıncaya kadar mücadeleyi yürüteceğimizi bildiririz.

baştakiler cebini düşünüyor onlarda yürek yok olsaydı şafak öğretmen gibilerinin ölmesine gerek kalmadan sorunlar çözerlerdi.birilerinin ölmesi gerekmiyor

Şafak öğretmen mekanın cennet olsun!.

mekanın cennet olsun şafak öğretmenim.

HTML:
mekanın cennet olsun öğretmenim ALLAH geride bıraktıklarına büyük sabırlar versin.senin bu hale gelmene vesile olanlarada yazıklar olsun.

Çok acı verici...Mekanı cennet olsun Şafak öğretmenimizin!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri