Sadede gelelim..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbullum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@istanbullum
arkadaslar olan oldu kalan sağlar bizimdir devamlı kasvetli bir hava var bu sitede..cok afedersiniz cıka cıka anasının gözü cıktı puanlardan son durumda
taban 60
ve alım 2308 gibi bişi

bu durumda örneğin 53.9 puanım 2009 girişliyim ne kadar düşer tahmini ne kadar alım olur onu konusalım..

lutfen su kadar olmazsa atanamazsın hayal oldu vs gibi yorumlar bırakmayın durumun farkındayız hep beraber ama daha da karartmayalım içimizi..

**yapılan her türlü haksızlık terazide açığa çıkacaktır bırakın bizim alacağımız olsun :)

off hak yenmesiden bıktım.bir sürü açık var.atamıyorlar offfff

arkadaşım haklısın ama şu durumda eğitim-sen veya abbas gucluye durumu arz edip ses cıkarmalarını sağlamak daha mantıklı..

http://www.abbasguclu.com.tr/sikayetimvar.aspx?ID=19417 arkadaşlar sözleşmeli alım çok olması için oylama abbas güçlüde sesimizi duyuralım oylamaya katılalım

arkadaşım bu sitede kimse kalmamış tek başımıza mail atıp duruyoruz.tek başımıza hiç bişiy yapamayız.o yüzden düşük puanlılar yanlızca birileri onlara birşeyler verecekler diye baksınlar.mücadele etmeyip onlar yerine lise mezunları iki yıllıklar sınıf öğretmenleri çalışsın...bu daha güzel oldu dimi..sonra da atama istiyoruz diye kısık sesleri ile söylesinler.ağustos ayında el ele mail attığımız kişiler neredesiniz....sorarım size...

valla burdayımm ve eğitim sene her gün mail atıyorum akşam genç bakışı izlediniz mi bence sorunlarımızı çok güzel dile getirdiler inş vicdansız nimet duymuştur

Duysa ne olcak tepki vermiyo ki arkadaşlar tlfonlarını alıyorum memurlar nette yazan numara kullanılmıyo diyo okul öncesi genel müdürlüğe mail yolladım cvp geldi.Dediler bizimde isteğimiz bu ama bi geçen yıl elde edebildik bu sonucu..Yapabilceğimiz bişey yok kpssden yüksek almanız gerekli malesef diye..Kimi arayıp kime sorcamı kime tepki koycamı şaşırdım arkadaşlar inanın..Çok zorr bizi bu hale getirnler utansın daha ne diyim

Duysa ne olcak tepki vermiyo ki arkadaşlar tlfonlarını alıyorum memurlar nette yazan numara kullanılmıyo diyo okul öncesi genel müdürlüğe mail yolladım cvp geldi.Dediler bizimde isteğimiz bu ama bi geçen yıl elde edebildik bu sonucu..Yapabilceğimiz bişey yok kpssden yüksek almanız gerekli malesef diye..Kimi arayıp kime sorcamı kime tepki koycamı şaşırdım arkadaşlar inanın..Çok zorr bizi bu hale getirnler utansın daha ne diyim

Bu duruma çok üzüldüm.Demek ki yapılacak birşey kalmamış.Bu yıldan çok umutluydum.Seneye ne olacağı belirsiz.

ben de çok umutluydum ama olmadı netler arttı puanlar tepe taklak oldu sizce ne olacak herşeyi bu kadar güzel kılıfına uydurdular seneyede seçim var gelsin torpilliler oohhhhhhhh ne ala memleket bizde burda dertleşiriz bana kızmayın ama gerçekler bunlar ALLAH yardımcımız olsun ders çalışmaya devam

arkadaslar abbas guclu linkine tıklayıp tepkilerimizi duyuralım..iyi acıdan da kotu acıdanda ne yapılacak belli olmaz..yeis adamı öldürür..İlçeler illerde cok umrumda değil acıkcası bir halt diyemedikleri devamlı bilmiyoruz dedikleri gunleri biliyorum ben..Uyanalım artık burası Turkiye! verilen linke gazetelere sikayet duyurularımızı mail atalım..biz elimizden yapalım olmazsa konusuruz yine

http://www.abbasguclu.com.tr/sikayetimvar.aspx?ID=19417 arkadaşlar sözleşmeli alım çok olması için oylama abbas güçlüde sesimizi duyuralım oylamaya katılalım dün gecede genç bakış programında bu konusuldu bırlık olup sesınızı duyurun diyorlar o kadar cok uyesı olan sendikalar ne yapıyor anlamıyorum onlardanda bır fayda yok ne yapıp edıcez bırlık olup bu durumu cozucez oylamalara dılekcelere devammmm​

bende abbas güçlüdeki yazıyı oyladım.....hakkımızı arayalım arkadaşlar.................

dilekçe yazanlar nerede demiş ya br arkadaş ben de buradayım ve üzerime düşüni her zamanki gibi yapmaya hazırım arkadaşlar ne gerekiyorsa yapalım.oylamaya katıldım apartmadaki tüm komşularımda katıldıı sayemde =))

duysa ne olcak tepki vermiyo ki arkadaşlar tlfonlarını alıyorum memurlar nette yazan numara kullanılmıyo diyo okul öncesi genel müdürlüğe mail yolladım cvp geldi.dediler bizimde isteğimiz bu ama bi geçen yıl elde edebildik bu sonucu..yapabilceğimiz bişey yok kpssden yüksek almanız gerekli malesef diye..kimi arayıp kime sorcamı kime tepki koycamı şaşırdım arkadaşlar inanın..Çok zorr bizi bu hale getirnler utansın daha ne diyim

aynennnnnnnnn katiliyorum arkadaŞim .bİzİ buhale getİrenelr utansin.bend evarim destek verenlerİn İÇİnde..

Herkesin ortalama 8 puan düşerken niye taban puanlar 8 puan düşmedi ???

Bu arada abbas güçlü ye oy verdim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri