Sadece kendine müslümanlar !! şubat!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asudeyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@asudeyim
Lütfen sadece kendimize müslüman olmayalım elımızden gelenı yapalım....atanan arkadaslara özellikle seslenıyorum... Forumda bir sessızlık var nedense bide şubat atamasına gereken destegi gstermediginizi düşünüyorum... Bu bizim meslegimiz ben sadece kendim için iistemiyorum tüm branslar için tüm meslektaslarım için caba gösteriyorum... Ortada bir adaletsızlık var ve buna dur dememız gerek atansakta szlesmeli ve kadorlu ne olursa olsun bu olaya sa ip cıkmalıyız... Cok deıl bi kaç maıl...

nimetin son açıklaması herkese bi durgunluk verdi ama onun istediğide buydu zaten ben elimden geldiğince gerekli yerlere mail yolluyorum am 3,,5 kişi ile olacak bişi değil

Lütfen sadece kendimize müslüman olmayalım elımızden gelenı yapalım....atanan arkadaslara özellikle seslenıyorum... Forumda bir sessızlık var nedense bide şubat atamasına gereken destegi gstermediginizi düşünüyorum... Bu bizim meslegimiz ben sadece kendim için iistemiyorum tüm branslar için tüm meslektaslarım için caba gösteriyorum... Ortada bir adaletsızlık var ve buna dur dememız gerek atansakta szlesmeli ve kadorlu ne olursa olsun bu olaya sa ip cıkmalıyız... Cok deıl bi kaç maıl...

ne yapmamız gerekıyor ve nasıl ??

nasıl mı:((( hocam günlerdir ne yapıldığının farkında değilsiniz sanırım,yada atandığınız için pek dikkatinizi çekmiyor:((fakslar mailler,hatta başbakana mektuplar,gerekli olan yerlere bizzat tlf görüşmeleri,her türlü destek artık elimizden geldiğince değil elimizden gelenden fazla çaba göstermeliyiz,bende asude hocama katılıyorum,burda şubat atamasına destek veren 3-5 kişiyle olmaz,hani nerde birliktelik nerdeeeee

atanınca kimse arkasına bakmıyor hocam,bunları yapmak için günde en fazla 5dk ayırmak yeterli oluyor ama kimsenin umrunda değil

bırakın arkadaslar kımseden medet ummayın hele gıdenlerden hıc ......kendılerı gecen atamada kımlere maıller atıldıgını bılırler bıde soruyorlar ....hadı maıllere devam dıye sızım sızım sızlanırken sımdıde ne yapmamız gerekıyor denılıyor....

arkadaşlar elbette herkes şubat ataması olmasını bekliyor ama bir önceki atamada atanan arkadaşlarda şu anda yeni bir ortam içerisindeler çoğu kişi bulunduğu il dışına atandı , eminim yeni görevleriyle ilgili işlerle uğraşmaktadır ve çoğu yerleşmediği için foruma bile girememktedir . atanan arkadaşları suçlamakla haksızlık ediyorsunuz.

başkalarını suçlayarak destek bulmak bir kenara dursun aksine tepki toplarsınız. yardımcı olmak isteyen arkadaşlara da ( ne yapmamız gerek arkadaşım , ne yapalım diye soranlara) tepkinizi hoş bulmadım.

arkadaşlar ben atandım ama buna rağmen imza kampanyalarına katılıyorum yapabileceklerimi yapıyorum çünkü daha bir ay öncesine kadar neler yaşadığımı naler hissettiğimi unutmadım fakat neler yaptığımı burda yazmıyorum lütfen atanıpta sizi unuttuğumuzu zannetmeyin

arkadaşlar ben atandım ama buna rağmen imza kampanyalarına katılıyorum yapabileceklerimi yapıyorum çünkü daha bir ay öncesine kadar neler yaşadığımı naler hissettiğimi unutmadım fakat neler yaptığımı burda yazmıyorum lütfen atanıpta sizi unuttuğumuzu zannetmeyin

aynen katılıyorum.

katılan tüm arkadaslara tesekkür ediyorum bu bir ego deil burada söz konusu olan binlerce meslektasımızın magdur edılmesı... atanaıpta baska seylerle ugrasmalarınıda anlıyorum bu bir suclama deıl sadece bir kırgınlık...

milli eğitim yine bildiğini okur..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri