Sabah nasıl ve ne ile uyanırsınız....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asos1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@asos1907

Ben sabahları telefonun alarmıyla uyanıyorum ve öyle bir kalkıyorum.. ki nefes nefese heyecan içinde fırlıyorum yataktan ..(bazen ben kapıya kapı başıma... ssaassrrre):36897fd:
sizler....

bende tlf alarmıyla uyanıyorum
ve sanki geç kalmışım gibi bir telaşla

eşim 9 da işe gidiyor ve bana gıcıklık olsun diye seslenip gidiyor.bende beynimden vurulmuşa dönüyorum.çünkü uyanmak istemiyorum

hergün eşimin sayesinde hazır kahvaltıya uyanıyorum...yani hergün mutlu ve huzur dolu...

eşim benden 1 saat önce gidiyor..çoğu zaman

(pardon yanlışlıkla bastım yarım kaldı)..
çoğu zaman eşim uyandırıyor beni...canım ya bazen ona belli etmiyorum uyandığımı ve onun ses çıkartıp beni uyandırmamak için düştüğü durumları izliyorum yastık altından ...çok komik oluyo bazen..o çorap çekmecesini bir kapatışı varki dili dışında bir saatte..:ollk::ollk:

çoğu zaman eşim uyandırıyor beni...canım ya bazen ona belli etmiyorum uyandığımı ve onun ses çıkartıp beni uyandırmamak için düştüğü durumları izliyorum yastık altından ...çok komik oluyo bazen..o çorap çekmecesini bir kapatışı varki dili dışında bir saatte..:ollk::ollk:

:36_11_6::36_11_6: ohhhh

hergün eşimin sayesinde hazır kahvaltıya uyanıyorum...yani hergün mutlu ve huzur dolu...

çok şanslısınız eşinizin kıymetini bilin...ben kahvaltıdan vazgeçtim bi uyandıranım bile yok....:(

telefonu kursamda eşim uyandırıyor çoğu zaman tel kapattığım için ama bazen bende kalkıyorum ama çok nadir

telefon sesiyle uyanırım genelde;ama telefonu kaptıp tekrar uyumuşsam ya annemin geç kaldın deyip yüreğimi ağzıma getirmesiyle fırlarım yataktan ama dahaaa vakit vardır :) yada babamın başucumda bitmek tükenmek bilmeyen konuşmalarıyla :):)

bizimkide ben uyanayım diye hızlıca kapatıyo.yakında çekmece falan kalmayacak...:36_11_6::36_11_6:

SABAHLARI KALKAMAYA İLEEETTT OLUYORUM ÜNV. DEYKENDE HEP GEÇ KALIRDIMM beni bırakın artık arkadaşlar ranzayı sarsıyolardıı..finallere bile geç kalırdımm.. uykuyu sevıyooorummm.. iyiki şuan öğlenciyimmm:)))))hazırlanamam yoksa okula gıtmek içinn...

tel alarmıyla uyanıyorum ki o sesten hiiiç hoşlanmıorum... bi de çok suratsız oluorum sabahları...sabahın o saatinde şöyle neşe içinde uyananlara da imrenmio deilim :))

"zzzzzııııııııııırrrrrrrrrrrrrr" ya da "dıdı dı dııt dıdı dı dııt" sesiyle beynime beynime işlyen çalar saatlerden nefret ettiğim için biz de telefon alarmıyla uyanıyoruz :) genelde alarm çalmadan uyanırım ve en az 15 dk. eşimi uyandırmak için seslenirim :) yalnız sabahları konuşmayı hiç ama hiiç sevmem.. bazen neşe içinde uyanırım :egg61nb:, bazen de çok keyifsiz :ggggdw:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri