Saat Kaçta Açıklanır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan menopee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@menopee
Arkadaşlar atama sonuçları yaklaşk olarak kaçta açıklanıo daha önceeden tecrübesi olan varmı

öğleden önce açıklanır..günlerde geçmiyor ki artık..:(:(

evet haklısın hem günler geçmiyor hem de yok iptaldi yok şöyleydi insanı strese sokuyorlar..

GeÇen sene ÖĞleden sonra aÇiklanmiŞti 7-8 gİbİ

sabah 10 da açıklanır..... en iyi ihtimal gece 10 da ya da ertesi gün 10 da ancak bakabilirsin...site akşama kadar çökük durumda olur:(:(:(::):):):) acele edip sabahtan uğraşmamak lazım!!

iptal olması çok yüksekmiş, o yüzden insanda heves bile kalmıyo

arkadaşlar saat 9 yada 10 da düğmeye basılıyor ve atamalar başlıyor. saat 1 den önce beklemeyin, 1,5 - 2 gibi internete verilir ama yığılma yüzünden saatlerce açamayabiliriz. tercih yapan tüm adaylar yüklenecek, açamayabilirim diyerek yakınlarına da kimlik numarasını verenler olacak, sistem çöker. anca gece rahat girilebilir... ama bu iptal olayı olursa belki de yeniden tercih yaptırabilirler. sonuçta sadece bu seneki kpss iptal olmuş olacak, geçen seneki geçerli.

yaa insanda heves falan bırakmıyorlar.Ya iptal olursa diye korkudan atamaları düşünemiorum.Allah'ım sabır ver bize

sabah 10da düğmeye basılıyor 11 gibi nete düşüyor ama biz bakana kadar 12 oluyordu :S

ya arkadaşlar ne iptal olması.iptal olursa bu sene ilk kez sınava girenler neolacak böyle bişi söz konusu olamaz bence.ben geçen yıl aldığım punala başvuruyorum ama bu gereksiz muhabbetide her yerde yazıosunuz yani. benden tavsiye o haberleri takipo edip durmayın.takip ederseniz sıkıntı basar tabi.olucağı varsa zaten olur.kopya kesinmleşirse sadece o insanların sınavı iptal olur ve belki en fazla tekrar tercih yapılır.Bütün sınavın iptal olması çok zor.

arkadaşlar geçen senki puanlarla tercih gibi birşey olabilir mi ben bu sene mezun oldum birileri kopya çekti diye bir sonraki kpss yi mi bekleyecem saçmalık

Belli olmaz ne olacağı, ama o şekildede yeni mezunları madur etmezler sanırım. forum sitelerinde öğretmen adayları ikiye bölündü, iptal edilsin diyenler ve etmesin diyenler. birbirlerine hakaret derecesinde hemde. bu işi nasıl çözeceklerse bir an önce çözsünler, millet birbirine girecek.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri