meltemm_06 İlk mesaj 30 Eylül 2007 Merhaba Arkadaşlar. 2006 şubat Atamasinda Rize/hemşin Merkez Ilköğretim Okuluna Atandim.ilçede Tek Okul Var Ve Tek Anasinifi öğretmeni Benim.
deria83 2 Ekim 2007 aaaaaaaaaaaaaaa Meltem gelmişşş🙂 canım hoşgeldin aramızaa....çok sevindim...Artık burda da beraberiz inşallah🙂
meltemm_06 5 Ekim 2007 Evet memleketin çok güzel ama benim memleketime çok uzak. bir gün ben de kendi memleketime gider miyim dersin 🙁
meltemm_06 21 Ekim 2007 merhaba seda ismini duydum ama tanışmak nasip olmadı.burda kalırsam bi kaç yıl sizin okulda çalışmak isterim
şirin84 18 Aralık 2007 canım meltemcim hoşgeldin..üniversiteden sonra artık sitede de beraber olacağız inşallah.başarılar canım kib....
meltemm_06 19 Aralık 2007 şirin84 şunu yazdı:canım meltemcim hoşgeldin..üniversiteden sonra artık sitede de beraber olacağız inşallah.başarılar canım kib.... canım çok tesekkür ederim. başarılar diliyorum
gess 29 Aralık 2007 derya merhaba.OKL den GÜLCAN.seni gördüğüme sevindim.çünkü okuldan bir kaç kişi dışında kimseyle görüşemiyorum..sen nerde görevlisin?