Resim testi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hekate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hekate
dinamik aktif dışadönük...biraz uyuyor...teşekkürler...

Barışçıl-Tedbirli-Agresif Olmayan
teşekkürler!

teşekkürler 7 numaraymışım.biraz benziyor ama dikkatsiz değilim beeeen.

tamamen uymasada benim seçtiğimde bana uyuyor gibi:)

Hekate sen kaçı seçtin?...
Ben 2. resmi seçtim.Özgürlük olarak düşündüm. ''2. Özgür-Geleneklere Karşı-Tutulamayan '' Diye açıklamış ki aynı ben :D :D

Hekate sen kaçı seçtin?...
Ben 2. resmi seçtim.Özgürlük olarak düşündüm. ''2. Özgür-Geleneklere Karşı-Tutulamayan '' Diye açıklamış ki aynı ben :D :D

ben 6yı seçtim Barışçıl-Tedbirli-Agresif Olmayan:) çok benziyo bana

6. Barışçıl-Tedbirli-Agresif Olmayan: Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlügünüze düşkün oldugunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz. Ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.

AMAN ALLAH'IM NESLİ TIPKI BENİ ANLATMIŞ DİMİ.....BU BENİM :D:D:D

6. Barışçıl-Tedbirli-Agresif Olmayan: Anlaşması kolay bir insansınız. Kendi özel hayatınıza ve özgürlügünüze düşkün oldugunuz için de arkadaşlarınızı pek yormuyorsunuz. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendinize eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istiyorsunuz. Bu yüzden de kaçabileceğiniz güzel mekanlar nerede biliyorsunuz. Ama siz yalnızlık düşkünü bir insan da değilsiniz. Sadece hayatın size vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla barışık bir insansınız.

AMAN ALLAH'IM NESLİ TIPKI BENİ ANLATMIŞ DİMİ.....BU BENİM

evet bende 6yı seçtim canım sadece şu yanlız kalma olayı uymuyo bana:)ama sana benziyo sanırsam:)

:)teşekkürler

Dinamik-Aktif-Dışadönük teşekkürler :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri