Rengin Hoca?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yesil54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yesil54
üst sınıf arkadaşlar,buradaysanız eğer Rengin Hoca'nın sınavı çarşamba günü de sınavla ilgili verebileceğiniz ipuçları var mı? paylaşırsanız sevinirim :)

kaçınçı sınıftasınız bilmiyorum ama bize hep şu sorardı ;
günlük plan hazırlamamızı hedef davranışları ile birlikte ve etkinlikleride isterdi

bize de geçen sene etkinlik verip hangi amaç ve kazanımların kullanıldığını sormuştu. ayrıca amaç ve kazanımlar verip onlara göre çeşitli etkinlikler yazmamızı da istemişti... kolay gelsin başarılar...

3.sınıftayım.
sınav da bugün.
çok teşekkürler.umarım güzel geçer...

evet geçmiş olsun bana :)
güzel geçti sınavım.sizlerin dediği gibiydi sorular.
ilk soru yıllık ve günlük planın özellikleri,neye göre hazırlanırlar, ne içerir..
iikinci soruda da iki etkinlik vardı.ikisinde de hangi amaç kazanım gerçekleştiğini sormuş.bir de etkinlikte var olan ama yazılmayan amaç kazanımı sormuş.biiirr dee hangi yöntem ve teknik kullanıldığını sormuş.
öyle işte.yaptım geçti gitti inşallah :)

tebrikler... çok sevindim... inş. iyi bir not alırsın arkadaşım.:)))

ilk soru yıllık ve günlük planın özellikleri,neye göre hazırlanırlar, ne içerir..
iikinci soruda da iki etkinlik vardı.ikisinde de hangi amaç kazanım gerçekleştiğini sormuş.bir de etkinlikte var olan ama yazılmayan amaç kazanımı sormuş.biiirr dee hangi yöntem ve teknik kullanıldığını sormuş.

tebrikler rengin hocanın notu boldur:) inşallah yüksek alırsınız

arkadaşlar rengin hocadan sunumun var salı günü ama hiç birşey yapmadım henüz benzetişim tekniği ile ilgili bir etkinlik biliyor musunuz?? bana suan çok lazım ama bulamıyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar rengin hoca ile yüz yüze hanginiz karşılaşırsanız, şu anaokullarında diş fırçası kullanımı konusunda bize bilgi verebilirmi sanırım kaldırmış, ama kaldırmak için veliyi nasıl ikna etmiş.

rengin hoca dünya tatlısı bi insandır derslerinde zorlar ama bunun faydasını görürsünüz ilerde keşke geri gelebilsek bölüme:(

merhaba ben de marmara üniversitesindeyim ve yarın rengin hocadan sınavım var
bu söylediklerin dışşında teoriye dayalı bilgi soruomu mesela program nedir ya da şu yöntemi açıklayınız gibi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri