Proje yarışması birincimiz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:39

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
10 Nisan 2011 Vatan Şaşmaz'ile 1.Okul Öncesi Proje YarışmasıNDA

1. OLAN PROJEMİZ

okul ncesi seminerleri okul ncesi forum AİLESİ OLARAK KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

(DERECEYE GİREM DİĞER PROJELERDE EN YAKIN SÜREDE SİZLERE SUNULACAK)

.
.
.
.
.

[FONT=&quot]OYUNCAK ADI:[/FONT][FONT=&quot]GİZ’ Lİ SANDIK[/FONT]

[FONT=&quot]KULLANILAN MALZEME:[/FONT][FONT=&quot]Ahşap, Metal (Metal, Ahşap İle Sticker Arasında [/FONT]
[FONT=&quot]Gömülü Durumda), Sticker, Mıknatıs Ve Dijital Baskı Resimler[/FONT]

[FONT=&quot]HİTAP ETTİĞİ YAŞ GRUBU: 3–6 Yaş[/FONT]

[FONT=&quot]HİTAP ETTİĞİ GELİŞİM ALANLARI: [/FONT]
[FONT=&quot]1-Psikomotor Gelişim, [/FONT]
[FONT=&quot]2-Bilişsel Gelişim, [/FONT]
[FONT=&quot]3-Sosyal-Duygusal Gelişim[/FONT]

[FONT=&quot]ÖZETLE KAZANIMLARI: [/FONT]
[FONT=&quot]1-Nesneleri Tanıma Ve İlişki Kurma, [/FONT]
[FONT=&quot]2-Kavram Çalışması (Şekil, Renk, Zaman, Mekân, Sayı), [/FONT]
[FONT=&quot]3-Sıralama, [/FONT]
[FONT=&quot]4-Tertip-Düzen, [/FONT]
[FONT=&quot]5-Şekil-Zemin İlişkisi, [/FONT]
[FONT=&quot]6-Parça-Bütün İlişkisi Kurmayı Sağlar…[/FONT]

[FONT=&quot]GİZ’Lİ SANDIĞIN ÖZELLİKLERİ VE DİĞER OYUNCAKLARDAN FARKI
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]1-Bütün Gelişim Alanlarına Hitap Eder,[/FONT]
[FONT=&quot]2-Çocukların Bilgisayarda Oynadıkları; Giydirme, Oda Ve Doğa Düzenleme Gibi Oyunların Oynanmasını Sağlar,[/FONT]
[FONT=&quot]3-Basit Hikâye Ve Masalların Hareketli, Yönergelerle Oynatılması, Kısaca Sanal Oyun Dünyasının Gerçeğe Taşınmasını Sağlar,[/FONT]
[FONT=&quot]4-Her Türlü Yapboz, Tangram Gibi Zekâ Oyunlarını Oynama Kolaylığı Sağlar,[/FONT]
[FONT=&quot]5-Çocuklar arasında işbirliğini, sosyalliği, paylaşmayı sağlar,[/FONT]
[FONT=&quot]6- Esnektir, hayal gücüne göre şekil alabilir,[/FONT]
[FONT=&quot]7- Uygun Materyaller İstenirse; Boncuk, Pul, Kurdele Gibi Malzemelerle Süslenebilir,[/FONT]
[FONT=&quot]8-Çocuğun İster Bireysel İster Grupla Oynayabilmesine olanak tanır,[/FONT]
[FONT=&quot]9-Anaokullarında Ve Kreşlerde Gizli Sandık Köşeleri Kurulabilir, Evlerde Anne Baba Çocuk Birlikte Oynayabilir,[/FONT]
[FONT=&quot]10-Oyuncak Çok Farklı Modellerde Çalışılabilir; Plastik, Mukavva, Hafif Metal, Ahşap Vb Malzeme İle Kumaş Ve Deri çeşitleri İle Kaplanarak Uygun Fiyat İle Farklı Tasarımlar Elde Edilebilir,[/FONT]
[FONT=&quot]11- Oyuncak Aynı Zamanda Çanta Formatında, Buda Kolay Taşınabilirliği Sağlıyor, Çantanın Ortasına Yerleştirilen Metal Ve Çekmecelere Sabitlenen Mıknatısla Çekmecelerin Kendiliğinden Açılması Önleniyor Ve En Önemlisi Çekmeceler Materyallerin Tertip-Düzenini Sağlıyor,[/FONT]
[FONT=&quot]12-Çocuklara Zarar Verecek Herhangi Bir Malzeme Kullanılmamıştır,[/FONT]
[FONT=&quot]13- Hem İşlevi Çok Hem Maliyeti Düşük, Çocukların Hayal Güçlerini Sınırsız Kullanabilecekleri Orijinal Komple Bir Oyuncaktır,[/FONT]
[FONT=&quot]14- Gizli Sandıkla Anlatılacak Hikâyeler, Amaçlar Ve Kazanımlar Sınırsızdır,[/FONT]
[FONT=&quot]15- Tek İhtiyaç Gerekli Olan Materyallerin Mıknatıslı Şekilde Hazır Bulunması.[/FONT]

[FONT=&quot]OYUNCAK SAHİBİ[/FONT]
[FONT=&quot]ADI: MELİHA[/FONT]
[FONT=&quot]SOYADI: KAÇMAZ[/FONT]

Ekli dosyalar

• DSCF3807.jpg
    DSCF3807.jpg
    30.2 KB · Görüntüleme: 791
  • DSCF3806.jpg
    DSCF3806.jpg
    43.1 KB · Görüntüleme: 789
  • DSCF3801.jpg
    DSCF3801.jpg
    50.5 KB · Görüntüleme: 777
  • DSCF3799.jpg
    DSCF3799.jpg
    49.3 KB · Görüntüleme: 782
  • DSCF3802.jpg
    DSCF3802.jpg
    45.1 KB · Görüntüleme: 947
HOcamızı tebrik ediyorum. Eline sağlık..

Yarışmaya emeği geçen bütün dernek çalışanlarına, çok değerli jüri üyelerine, Vatan Şaşmaz'a, yarışmaya emek koyan bütün proje sahiplerine teşekkür ediyorum. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık arkadaşlar.

Forumu kullanmayı yeni yeni çözmeye çalışıyorum.Bu sebeple teşekkür etmekte biraz geç kaldım. Bu projeyi sizlerle paylaşmak birinci olmak kadar değerli ve heyecan vericiydi.

hocam tebrik ediyorum sizi :)

Orda olmayı çook istememe rağmen,kısmet olmadı :( en azından 1. projeyi görmek mutlu etti beni ... Meliha hocam çook tebrik ederim sizi,alkışşşşşşş :36_7_8:

tebrik ederim gerçekten çok yaratıcı ve eğitici:)

tebrik ederim hocam çok basarılı bir proje olmusssssss....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri