Planlarımızı ne zaman hazırlamalıyız???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mayıs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mayıs
ArkadaŞlar acaba planimzi en geÇ kaÇ gÜn İÇİnde hazirlamaliyiz.? 24 eylÜlden İtİbaren bİr plan kullanmak zorunda miyiz? Bu konuda benİ bİlgİlenİdrİr mİsİnİz???

çalışan öğretmen arkadaşlarım bu konuda yardımcı olur musunuz? müdürüm sürekli olarak bir plan istiyor. bende sınıf tambir düzene oturmadan plan kullanamayacağımı belirtiyorum ama kar etmiyor. acaba bu işin bi resmiyeti var mı? yani resmi olarak ne zaman teslim etmeliyiz? indirdiğimiz planları okulun ilk başladığı güne göre mi uygulamak zorundayız? lütfen beni bilgilendirinnnnn........

hocam ben de indirdim ne yapacağımı bilmiyorum hiç nasıl uyarlayacağım o planı

çalışan öğretmen arkadaşlarım bu konuda yardımcı olur musunuz? müdürüm sürekli olarak bir plan istiyor. bende sınıf tambir düzene oturmadan plan kullanamayacağımı belirtiyorum ama kar etmiyor. acaba bu işin bi resmiyeti var mı? yani resmi olarak ne zaman teslim etmeliyiz? indirdiğimiz planları okulun ilk başladığı güne göre mi uygulamak zorundayız? lütfen beni bilgilendirinnnnn........

Hocam, oryantasyon haftasının planı şablon şeklinde okulunuza gelmiştir.Onu örnek alarak siz kendiniz bir haftalık yapabilirsiniz.Aslında sizin dediğiniz doğru tam bir düzene girmeden olmaz ama siz bir sene boyunca kullacağınız planı bu hafta içerinde kendisine verin.Sonra o plana göre günlük planlarınızı da bir şekilde yaparsınız.Aslında plan sorun olmamalı.Niçin istiyor acelesi neymiş anlamadım.Ben de mdürüm ama öyle bir istekte bulunmuyoruz.Her şey düzene girsin.Öğrenciler tam gelsin.Eğitim ve öğretime tam bir şekilde başlayalım sonra öğretmen planlarını getirir zaten.Öğretmen işi bilir bir şekilde kendisi ne yapacağını bilir.İlla plana gerek yok.Ama işte o sizin amiriniz olduğu için onu da atlamamak lazım.Bu hafta içerisinde verirsiniz rahat ederseniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri