Piramitin gizemleri!!!!!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arjin.02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@arjin.02
Kahire'de bulunan " Keops Piramidi " nin 12 ton agirliginda iki buçuk milyon bloktan olustugunu, Günde on blok yerlestirilmesi halinde yapiminin 664 yil sürecegini, Piramidin üstünden geçen meridyenin karalari ve denizleri tam esit iki parçaya böldügünü ve piramidin dünyanin agirlik merkezinin tam ortasinda bulundugunu, Yüksekliginin (164 m.) bir milyarla çarpiminin günesle dünyamiz arasindaki uzakligi verdigini, Taban alaninin, yüksekliginin iki katina bölünmesinin pi sayisini verdigini, Piramitlerin içerisinde "ultrasound", radar,sonar gibi cihazlarin çalismadigini, Kirletilmis suyun bir kaç gün piramidin içinde birakildiginda aritilmis olarak bulundugunu, Piramidin içerisinde sütün bir kaç gün süreyle taze kaldigini ve sonunda bozulmadan yogurt haline geldigini,Bitkilerin piramit içerisinde daha hizli büyüdüklerini, Çöp bidonu içindeki yemek artiklarinin hiç koku yaymadan mumyalastiklarini, Ke**** yanik, siyrik ve yaralarin piramidin içinde daha çabuk iyilestigini, Piramidin içinin göreli olarak yazin soguk, kisin sicak oldugunu, Piramit kimin adina yapildiysa onun bulundugu odaya yilda 2 kez günes girdigini ve bu günlerin dogdugu ve tahta çiktigi günler oldugunu Biliyor muydunuz?

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

alıntı

teşekkürler

teşekkürler...

bilgilendirme için teşekkürler.benim de piramitlere karşı özel bir ilgim var ve kesinlikle açıklanamayan birdurum.günümüzde asla ve asla böyle bir yapı yapılamaz.herbir özelliği ayrı bir mucize bence.ve nasıl yapıldığı hakkında çok farklı düşüncelere sahibim aslında.inşallah birgün görmek nasip olur.

bu kadar özellik bir arada nasılda imkansızı başarmışlar...teşekkürler...

bilgilendirme için teşekkürler.benim de piramitlere karşı özel bir ilgim var ve kesinlikle açıklanamayan birdurum.günümüzde asla ve asla böyle bir yapı yapılamaz.herbir özelliği ayrı bir mucize bence.ve nasıl yapıldığı hakkında çok farklı düşüncelere sahibim aslında.inşallah birgün görmek nasip olur.

amin amin.biz bir kaç sene içinde gitmeyi planlıyoruz sizide götürelim..

Ay Ne GÜzel Olur Aslinda Hem De TaniŞmiŞ Oluruz.teklİf İÇİn TeŞekkÜrler:)))

TeŞekÜrler

teşekkürler ahh ahhh...uçak fobim olmasa...

sezincim şimdi turlar düzenleniyo çok güzel.tur dediysem bizim ülkemizdeki gibi rezillik çekmiyosun.şahane otobüs turu öylede gidebilirsin

güzel yaa görmek isterdim...teşekkürler...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri