personel meb sitesindeki anketi oylayalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan diyarsener
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@diyarsener
arkadaşlar sözleşmeli olmasın diye çabalayan ikiyüzlü sözleşmeli çalışanlar var. meydanı onlara bırakmayalım bu anketi de oylayalım çoğunluk olduğumuzu görsünler:emot159:

yaklaşık 4-5 bin kişiyiz sadece bizim branşın sesi çıksa yine altımız da ezilirler lütfen deeeestek olun:emot94:

arkadaşım bi link koy istersen. Ben göremedim personel meb de bir anket...

Personel Meb | Meb Personeli | Öğretmen Haber | Mebbis | meb.gov.tr | KPSS hocam link burada
ya anlamıyorum hala kim sözleşmeli olmayı istiyor var mı içimizde sözleşmeli atamayı onaylayanlar şaka gibi.... artık sözleşmeli olmasın herkesi kadrolu alsınlar yani bu durumun anketi yapılıyorsa bir de öğretmen olduğunu iddia edenler evet sözleşmeli de alınsın diyorsa kimse sonradan kadroya geçirmiyolar diye ağlamasın bu ne yahuhem sözleşmeli atanmayı kabul et hemde aman sözleşmeli olsun diye oy var hemde ah neden sözleşmelileri kadroya geçirmiyorlar diye laf et olmasın efendim sözleşmeli diye bir öğretmen türü olmasın devletin kasasından aynı para çıkıyo iki öğretmen içinde herkesi puanına göre kadroya alsın sonra yeni atama yaptık diyorlar sözleşmelileri kadroya geçirip oysaki bir cepten alıp ötekine koyuyorlar.ayyyyy sinir oldum resmen.

arkadaşım bu devletin sitesi değil.. Gov.tr ile biten site devletin sitesi..

doğru söylüyorsun serkan hocam, gov tr olmalı

allah aşkına gov tr yi niye karıştırıyorsunuz. gov tr de anket mi olur!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri