Peki ya gazilerimiz....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nihalcarboga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nihalcarboga
şehitlerimize hepimiz çok üzülüyoruz.acımız sonsuz ama yaa geride o çatışmalarda yaralanan elleri kolları kopan,kör olan gazilerimiz...yanında silah arkadaşını kaybeden gazilerimiz nasıl bi travma yaşıyorlardır kimbilir.bu da çok büyük bi acı arkadaşlar....iş bulamayanlar,çalışamayanlar...Allah sabır versin...benimde acım çok büyük ama onların durumlarına öyle üzülüyorumki....tvde seyrettim ceketimi ilikleyemiyorum bu nedemek bilir misiniz diye konuşma yapıyordu gazimiz....hele hele sevdiklerine çocuklarına sarılamayanlar.....

Nihal hocam bu acıyı en yakından yaşayan biri olarak gösterdiğiniz bu duyarlılık beni çok derinden etkiledi...Samimi söylüyorum gözlerimi yaşarttınız... Bir şehit yakını olarak,o acı ile hala geride kalanları düşünecek kadar güzel bir yüreğe sahipsiniz...
Dilerim o güzel tertemiz kalbinizden dilediğiniz ne varsa gerçek olsun...
SEVGİYLE...

dilancım teşekkür ederim...gazi ailesi , yakını olmakta eminim çok zordur...hergün gözünüzün önünde bişey yapamamanın acizliği kahrediyodur o insanları.biz milletçe çok hassasız aslında...gazilikte şehitlik kadar yüksek bi onur bence...bizlerin rahat uyuması için can veriyorlar yaralanıyorlar...hakları nasıl ödenir....

gazilerimiz.askerler,rütbeliler.
bir zamanlar dağlara destan yazarken şimdi sevdiklerini göremeyenler,sevdiklerine sarılamayanlar,acı dolu bakışların altında ezilenler...
sorsanız yine önce vatan derler.çok hassas bir konu.en rahatsız oldukları da onlar gururla dolaşırken etraftakilerin onlara acıyarak bakması...
nihal hocam çok haklı bir söz söylemişsin "hakları nası ödenir".

evet haklısın bende konuyu açtığımdan beri takip ediyorum ama galiba hassas değiliz yanlış düşünmüşüm.ayrıca senin yaşadıklarında kolay değilmiş.manevi olarak çok etkilenmişsindir.unutmayalımki hepimiz engelli adayıyız,tüm askerlerimiz şehit veya gazi adayı

Keşke ülkemizde arkadaşlar sağlığını kaybeden insanlar engelliler ve gazilerimiz için yaşam rahat olsa, yapılar yapılırken nedense onlar hiç düşünülmüyor. Hangimizin başına ne geleceğini bilmiyoruz her şey insanlar için.
Selda aslında ablanın durumunu merak ediyorum, burda sormamda bir sakınca yoksa:? anlatmıştın kötü bir kazaydı...Allah sabır ve şifa versin.

evet haklısın bende konuyu açtığımdan beri takip ediyorum ama galiba hassas değiliz yanlış düşünmüşüm.ayrıca senin yaşadıklarında kolay değilmiş.manevi olarak çok etkilenmişsindir.unutmayalımki hepimiz engelli adayıyız,tüm askerlerimiz şehit veya gazi adayı

Yapıcı duyarlı bir insansınız üzüntünüzü paylaşıyorum...şehidimize allahtan rahmet dilerim.

hussel büyük geçmiş olsun.şuanki duygularımı dökemiyorum ama inanki yaşadığın acıları sıkıntıları çok iyi anlıyorum seninde ablanında.allah sabır versin.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri