Pedagojik formasyon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lifeangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@lifeangel
Arkadaşlar ben anadolu ünv. açık öğrt fak. son sınıfta okuyorum bu yıl mezun olduktan sonra pedagojik formasyon almak istiyorum. Nasıl nerden ne şartlarda,pedagojik formasyonla ilgili bilgi almak istiyorum. Bilgilerini benle paylaşmak isteyenlere şimdiden tşk ederimmmmm

Arkadaşlar yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anadolu üni de hangi bölüm okuyorsun en açık haliyle yazarmısın

Okul öncesi öğretmenliği
mezun oldum bu yıl
ve lisede öğretmenlik yapmak istiyorum

?????????????????????

bildiğim kadarıyla öğretmenlik okumuşsun zaten formasyon almana gerek yok.formasyonu örneğin matematik bölümü okuyanlar alıyor ama matematik öğretmenliği okuyanlardan istemiyorlae sende öğretmenlik okuduğun için formasyon almana gerek yok ama lisede görev yapman yine de mümkün değil çünkü lisede çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği mezunları görev yapıyor okul öncesi öğretmenleri sadece anasınıflarında çalışıyor tabi ayrıca çalışma alanlarımızda var ama onlar konumuzun dışında.yardımcı olabildim umarım

Okul öncesi öğretmenliği mezunlarının da lisede öğretmenlik yapabilmesi için pedagojik formasyon gerekiyormuş diye duymuştum. Doğrumudur acaba?

ben pek zannetmiyorum ama çok istiyorsan araştırmaya değer.daha ayrıntılı bir bilgim yok açıkcası.

öyle bir şey olacağını sanmıyorum ilk kez duyuyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri