Pazen tahta tekniği

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@denizgözlüm2808
arkadaşlar bana pazen tahta tekniği lazım ve nasıl olduğunu unttum yardım ederseniz svinirim buarada konuyu yanlış yere açmış olabilirim özür diliyorum

pazen tahta ile ilgili hatırladım tek şey lisede arkadaşımdan alıp iyi bir puan alıp keyfime bakmaktı :) ama bunların bi gün lazım olcağını bilseydim emin olun ki yapmazdım çünkü faaliyet bulmak çok zormuş interneti icat eden ve bu siteyi yapanlardan razı olsun her tuttuğunuz şey faaliyet olsun sitemizde:)

seçtiğiniz hikayenin karakterlerini çiziyorsunuz mukavvaya yapıştırıyorsunuz daha kullanışlı olması için koli bandı yada kendinden yapışkanlı bantla bantlıyorsunuz arkasınada cırt cırt yapıştırıyorsunuz pazen tahta figürümüz hazırrrrrr......pazen tahtayı basit olarak 4 tane çıtadan yapabilirsin daha rahat oluyor 1e 1.5 cmuzunluğunda çitaları çakarsın üzerinede pazen kumaşı yapınca bitti işine yararsa sevinirim...:D..

slm bana acilen pazen tahta örnekleri lazım yardımcı olursanız sevinirim

ben şuan yapıorum bu tekniği televizyon şeridi şeklınde tahta kısmını yaptrcak yer arıorum ama amaklı bı sey pazene çizip boyuyorsun ve tahta kısmı yaptıosun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri