Patlıcan Yastık

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zgençtürkbatmaz
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

çok güzel teşekkürler....

hocam kıskanıyorum wall asizi stokladınız :))
Beğeniniz için çok TEŞEKKÜRLER... Ana fikirlerin çoğu benden, yapmak öğrencilerimden. Bunlar da öğrencilerimin çalışmaları, ben de sizin gibi kıskanıyorum, fotoğraflarını çekip onlara geri veriyorum, almaya kıyamıyorum. Onlarla çalışmaları yaparken hevesimi almaya çalışıyorum sadece...

ne guzel bır yastık ole tesekurler

çok güzel olmuş, becerikli öğrencilerinizi tebrik ederim :)

Hepinize beğenileriniz için kendi adıma ve öğrencilerim adına TEŞEKKÜR ederm...

bizden de alıyorlardı :(:( bir sürü emek ver uğraş bide hevesle yapardım ki .en kötüsü de kız meslekte gece okuluna giderken dolgu oyuncak yaptırdılar o kadar öğrencinin yaptığı tüm oyuncakları aldılar sonra da bir kırtasiyeyle anlaşıp hepsini sattırdılar ..okullar kapanın ca bu okul öncesi araç gereçlerin satıldığı kitapçının vitirninde benim mal ettiğim tutarın da altın da bir fiyatla vitrinde görünce sinir olmuştum :(
Lisedeyken ve üniversitedeyken benim de yaptığım çalışmalardan öğretmenlerimin aldığı oldu ama aynılarından kendimize de yaptırıp alıyorlardı. Ama ben öğrencilerimin çalışmalarını almaya gerçekten kıyamıyorum. Hem maddi anlamda hem de emek anlamında çok fedakarlık yapıyorlar. Benim onlardan tek istediğim kaliteli, hoş, mümkün olduğu kadar orjinal, sağlam ve kullanılabilecek şeyler yapmaları... Bazen bu düzeni onlarla oturtturmak çok kolay olmuyor... Kolay olsa ben de derste onlarla birlikte kendime yapacağım ama onların çalışmalarıyla ilgilenmekten fırsat olmuyor.

Paylaşım için teşekkürler

bende armut yastık yapıcam yardımcı olurmusunuz?lütfeeen :))

Paylaşım için teşekkürler

paylaşım için teşekkürler:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri