pretty 20 Mart 2007 sevil_19pink şunu yazdı: tşk cok güzel olmus gokyuzu şunu yazdı: teşekkürler.... baran06b şunu yazdı: çok güzel olmuş. yine Rica ederim beğenmenize çok sevindim🙂🙂🙂
safiye 20 Mart 2007 pretty şunu yazdı: Patates baskısıyla çiçek,Köpük bardaktan saksı,Dallar da yün... Umarım beğenirsiniz... SEVGİYLE KALIN...:36_3_12:
pretty 25 Haziran 2007 AYŞE CENGİZ şunu yazdı:Çok güzel olmuşş..Ellerinize sağlık Ben teşekkür ederim beğenmene sevindim...
pretty 26 Haziran 2007 nevriyec şunu yazdı:ay ben çok beyendim,çok hoş olmuş...elllerinize sağlık 🙂 Rica ederim beğenmene sevindim.🙂
pretty 27 Haziran 2007 turkuaz şunu yazdı:çok güzell :,teşekkürler.. rüyam şunu yazdı:evet çok güzel olmuş teşekkürler Rica ederim.Beğenmenize sevindim🙂
pretty 27 Haziran 2007 meltemyn şunu yazdı:canım harika olmuş. elinize sağlık. Rica ederim canımcım beğenmene çok sevindim🙂
pretty 29 Haziran 2007 nnnur şunu yazdı:çok güzel olmuş. paylaşım için teşekkürler Rica ederim beğenmene sevindim.
pretty 29 Haziran 2007 saadety şunu yazdı:çok güzel olmuş teşekkürler Rica ederim beğenemne sevindim...