Özel sİnay kreŞ ve gÜndÜz bakim evİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akilopanta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@akilopanta
Sevgi,İlgi,Neşe ve Anlayış Yuvası

Çocuklar 2-6 yaş arasında çevresindeki dünyayı nasıl algılayacaklarına ve nasıl etkileşimde bulunacaklarına dair bir düşünsel yapı oluştururlar. Bu yapı;kişilik ve davranışlara temel oluşturarak,çocukların bütün hayatı boyunca onlara eşlik eder.
Bu nedenle ÖZEL SİNAY ÇOCUK EVİ olarak çocuklarımızın hayatlarındaki önemimizin farkındayız.
Mutlu, sağlıklı, eğlenceli, güvenli ve öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda kendine güvenen, yaşadığı dünyaya duyarlı, yaşamın içinde aktif olarak yer alan, sorgulayan, araştıran, öğrenen,düşünen, düşündüğünü ifade edebilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Sorumluluğumuzun çocukların düşünme yeteneğini geliştirmek.değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, hayat boyu öğrenen bireyler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz. Bir program çerçevesinde, birbirinden farklı etkinlik ve yöntemlerle çocuğun ilgisini uyandırabilmeyi, dikkatini yoğunlaştırmasına yardımcı olmayı, öğrendiklerini kullanabilmesini ve bu çalışmaları yaparken mutlu olabilmesini amaçlıyoruz.
Sizlere hissettirmek istediğimiz çocuğunuzun doğru yerde olduğu.
Unutmayın bizimle beraber olan çocuklar güler, eğlenir, keşfeder, öğrenir!

www.sinaykres.com

ETKİNLİKLERİMİZ​

Tiyatro
Tiyatro, seyirciler önünde, oyuncuların sahnede canlandırmaları amacıyla yazılmış eserlere denir. Tiyatro etkinlikleriyle çocukarımızın sanatsal yönleri geliştirilmekte ve özgüven aşılanmaktadır.

Bilgisayar
Çocuklarımıza süreki gelişen teknolojiyi ve bu teknolojiyi nasıl yararlı biçimde kullanabileceklerini zevkli ve kaliteli bir ortamda işinde profesyonel ekibimizle öğretiyoruz.

Yabanc Dil
Günümüz koşullarında önemli yeri olan yabancı dilin çocuklarımıza erken yaşta kazandırlması hedeflenmektedir.

Dans ve Halk Oyunları
Sosyalleşmeleri ve vücut esnekliğini iyi kullanabilmeleri, kendilerine olan özgüvenlerini kazanabilmeleri için modern dans ve halk oyunları sınıfları okulumuz içinde yer almaktadır.

Müzik
Müzik aletlerini tanıtabilmek ve ritim duygusu kazandırabilmek için okulumuzda örf eğitimi verilmektedir.

Piyano
Okulumuzda isteğe bağlı olarak çocukların yaş ve seviyelerine uygun piyano eğitimi verilmektedir.

Bale
Talep doğrultusunda profesyonel eğitici ile çocuklarımıza bale eğitimi verilecektir.

Drama ve Pandomim
Yaşamı ve hayatı tanıtmak ve çocukların kendilerini rahat bir şekilde ifade etmeleri amacı ile Drama ve Pandomim dersi verilmektedir.

Spor ve Jimnastik
Çocuklarımızın enerjilerini olumlu yönde kullanabilmeleri amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda belirli spor aletleri ile eğitim verilmektedir.

Adres:Yenikent Mh. Issıkgöl Cd.
(Koç İlköğretim Okulu arkası)
Mutlukent Gebze Telefonlar:0 262 721 35 05

mrb kreşiniz nerede

rica ederim.kreş kocaeli-gebze/mutlukentte açık adres belirttim yukarıda..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri