özel eğitimde çalışanlar için ADAYLIK YÖNERGESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ömer YAREN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.facebook.com
@Ömer YAREN
.

Ekli dosyalar

teşekkürler

açılmıyor dosya

dosya kontrol edildi açılıyor

teşekkürler. Kapsam
MADDE 2- (1)Bu Yönerge, özel öğretim kurumlarında ders saati ücretli, yabancı uyruklu ve milletlerarası özel öğretim kurumlarında görevli eğitim personeli hariç, diğer eğitim personelinin adaylık, sicil ve disiplin amirleri ile ilgili iş ve işlemleri kapsar.

biz özel eğitimde başladığımızda ücretli öğr olarak mı görünüyoruz. ?

Özel öğretime başladıgınızda ücretli yada kadrolu gözükebilirsiniz. Adaylıgınız kalktı ise kadrolusunuzdur

kurum müdürü sizi ücretli sözleşmeli yada kadrolu olarak başlatabilir siz kurumda hangi statüde başladınıysanız o şekilde devam edersiniz mesela ben kadrolu olarak başladım

kafam karıştı benim .statüyü nasıl belirliyorlar ücretli,sözleşmeli veya kadrolu olunca nasıl işlem oluyor.yeni açılacak özel eğitim merkezi görüştüm.imza atmadık daha. birazdaha aydınlatırsanız sevinirim.ilk defa özelde çalışacağım kısmetse.önerilerinizi beklyorum.

bu arada adylığım kalkmadı.

Aday öğretmen olarak başlamak istiyorum deyin

teşekkür ederim. o zaman sözleşmeli mi oluyor?

Ücretli oluyor.Siz benim dediğim şekilde işlettiririn sözleşme metnine.ADAY ÖĞRETMEN olarak.

teşekkür ederim.başka öneriniz varmı hocam imza atmadan önce bilmem,dikkat etmem gereken hususlar.ileride işime yarayacak durumlar.mesela bu aday öğretmen olayını bilmiyordum iyi oldu çok sağolun.

sözleşme yaparken söylemediğiniz için adaylığınız kalkmamış olabilir muhtemelen sözleşmeli yada ücretli olarak göreve başlatılmış olmanızdan kaynaklanmaktadır..

sayın hocam sözleşmeyı ımzalarken ben nasıl yaptıgımı söyleyeyım sıze sızde ona gore hareket edın ben başlarken sızı hangı statüde başlatalım dedıler bende kadrolu başlatın dedım kadrolu başlayınca 1 yıla kadar adaylıgınız kalkar devlete geçiş yapınca tekrar aday öğretmen olursunuz ama bazı sınavlarda muaf tutulursunuz bu konuda aslında tam netlık yok ama genelde bazı sınavlardan muaf tutuluyorsunuz meb bu- konuda çeşitli uygulamalarda bulundurğğu için söylenenler çelişkili olmakta sayın hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri