Arkadaşlar ben daha önce de yazmıştım, orası olmadı. Şuanda bir başka rehabilitasyon merkeziyle anlaşma aşamasındayım fakat çekincelerim var. Branşımı çok sevmeme ramen "ücretli öğretmenlik" yapmamayı tercih ediyorum, bu yüzden özel eğitime yöneldim. Beni yarın son kararım için arayacaklar onlara ne diyeceğimi bilemiyorum? Örnenğin onlara ne sormalıyım? Şartların genelini bilmediğim için sadece fiyat ve günleri konuşabildik, fakat eğtm konusunu, öğrencilerin durumunu konuşmadık. Bu konuda neleri sorabilirim?
Bu arada teklifleri 1.800, cumartesi pazar yok. aslında şartlar çok iyi.
Çocuklar çok yorucu oluyor mu? Öğreniğin kavram öğretimi sırasında, dikkat eksikliği olan bir çocuğun masabaşında çalışması mümkün oluyor mu? Okul öncesine benzer yönleri nelerdir mesela?
Arkadaşlar birşeyler yazarsanız çok sevinirim, çünkü yarına vereceğim karar benim için çok önemli. Normalde işini çok seven bir okul önceciyim, sınıf hakimiyetinde ve akademik başarıda hiç sorun yaşamadım. Şimdi bu işin altından kalkamayıp aldığım paranın hakkını verememkten korkuyorum. Karşı tarafı da asla zor durumda bırakmak istemem
Teşekkür ederim.
Bu arada teklifleri 1.800, cumartesi pazar yok. aslında şartlar çok iyi.
Çocuklar çok yorucu oluyor mu? Öğreniğin kavram öğretimi sırasında, dikkat eksikliği olan bir çocuğun masabaşında çalışması mümkün oluyor mu? Okul öncesine benzer yönleri nelerdir mesela?
Arkadaşlar birşeyler yazarsanız çok sevinirim, çünkü yarına vereceğim karar benim için çok önemli. Normalde işini çok seven bir okul önceciyim, sınıf hakimiyetinde ve akademik başarıda hiç sorun yaşamadım. Şimdi bu işin altından kalkamayıp aldığım paranın hakkını verememkten korkuyorum. Karşı tarafı da asla zor durumda bırakmak istemem
Teşekkür ederim.