Ozel egıtım semınerlerı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan çilek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@çilek
arkadaslar ankarada ozel egıtım semınerlerı varmıs.dıger ıllerdede vardır sanırım .bana bu konu hakkında bılgı verırsenız sevınırım.semınere katılmak ıstıyorum fakat hıc bı bılgım yok .nasıl katılacagım nereye basvuracagım.nerelerde var.bılenlerden msj beklıyorum

ARKADAŞIM BENDE ANKARADAYIM OKULLARA BİLGİ GELİYO SEMİNER TARİHİ İLE İLGİLİ BEN SANA HABER VERİRİM BELKİ BİRLİKTE GİDERİZ?? :)

ay canım cok ıyı olur .aklında bulunsun .msj beklıyorum.agol

tabi ki yarın bakarım haber bekle benden.....:)

Bizim okula gelen yazıda 1-20 Eylül tarihleri arasında Konya'da 160 saatlik kurs olduğu yazıyor.Bu sertifikayı alanlar özel eğitim- zihinsel engelliler öğretmeni olarak atanabilecek.Okulöncesi, çocuk gelişimi, anaokulu, sınıf öğrtmenliği mezunu olanlar başvurabiliyor.

ben açıkçası kısa bi özel eğitim semineri verilerek atama yapılmasına karşıyım bi çocuk gelişimi bölümü öğrencisi olarak çünkü arasın da çok fark var, özel eğitim o kadar kapsamlı bi branş ki bi seminer le öğrenilecek uygulanacak atanacak bi branş değil,hadi öğrenildi diyelim ama uygulama......... o ne olacak bırakın herkes ken di branşını kendi mesleğinin ekmeğini yesin o kadar özel eğitim bölümün de okuyan arkadaş var keennnn......

istanbulda ne zaman bilen var mı acaba.. malum biz tatildeyiz.. okula gitmiyorum da

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri