ben özel bir kolejde öğretmenim. istanbul dayım .şu an okadar kızgınımki size okulu şikayet edeyim . velilerden okadar para almalarına ragmen hiç bir kırtasiye malzemeleri almıyorlar bütün gün şarkı söylüyoruz. ikindi kahvaltısındada cubuk kraker veriyorlar. çocuk lar aç kalıyor . buna ragmen yeni kayıt bekleniyor.
arkadaşlar ben buna ve buna benzer durumları başka okullardada gördüm acı ama gerçek artık okulöncesi eğitimi bazı zihniyetler ticaret olarak algılıyorlar, bu işi okadar bilinçsizce yapan yerler varki burada veli devreye girmeli çocuğunun sağlığını, eğitimini kime emanet ettiğinden emin olması gerek... tabi bizde öğretmen olarak üzerimize düşeni yapmalıyız bu da ayrı bir konu...
Malesef arkadaşlar artık herkes çalışsın aile ekonomisine katkıda bulunsun diye çocuklarını kreşe yazdırıyorlar ve özel sektörde çok para var.Benim çalıştığım kreşi sırf kendi çocuğunla beraber açmış olmak için açtı patronum ve çocuk gelişiminden hiç anlamıyo,açmak için parayla diploma satın aldı emekli öğretmenden