oyuncaksız sınıf

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lahza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Lahza
batman hasankeyf büyükdere i.ö.o. dağın eteklerinde bir köyde çalışıyorum geçen yıldan beri sınıfımda oyuncak yok gerekli yerlerden istedim ama yardım eden olmadı.anasınıfı oyuncaksız olmaz,lütfen sesimi duyan olursa yardımlarını bekliyorum.herşey çocuklar için ...

hocam,,,inanın çok üzüldüm...inşaallah sesinizi duyan olur,yardımcı olmak isteyen birileri olur... ben de köy okulundayım,imkanlar kısıtlı ama belli başlı materyaller ve araç-gereç olduğu halde,bazen çok kötü hissediyorum kendimi...sizin durumunuz çok daha vahim tabii...birazdan özel mesaj yollıcam,bakarsanız sevinirim...

UMARIM yardımcı olacaklardır.moralinizi bozmayın.hazır oyuncaklarda tabiki gerekli fakat kendinizde bişeyler yapmayı deneyin.duyarlı arkadaşlaarımız sitemizde bulunur ve size mutlaka yardım edilir.üzülmeyiniz.Allah yardımcınız olsun

arkadaşlar sağolun kendimde elbette yapıyorum üniversitede yaptığımız oyuncaklarım tek var anca kırtasiye malzemelerine yetişiyorum,geçen yıl hikaye stleri aldım elimden geleni yapmaya çalışıyorum serbest zaman etkinliği yapamıyoruz en fazla 10 dk.duyarlılığınız için sağolun..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri