Oyun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ünzile06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ünzile06
MERHABA arkadaşlar 3.sınıftayım uygulama sınıfımda oyun oynatma konusunda sorun yaşadım sizinle paylaşmak istiyorum önerilerinize ihtiyacın var.
kazanan ve kaybedenin oldugu bir oyundu kaybeden çocuk agladı ve ders bitimine kadar benimle iletişim kurmadı ilk etkinligimdi çok etkilendim.ne tarz oyunlar seçmeliyim yardımlarınıza ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim.

Normal BİrŞey Çocuk Kaybetmeyİde Bİlmelİ.ÇocuĞa Tatli Dİlle Anlatilmli.yanİ Bu Hayatin GerÇeklerİ

haklısınız. aslında aynı savunmayı bende yaptım ama hocam okulöncesi dönemde bu tarz oyunlara nadir yer vermem gerektigini söyledi aslında çok keyif almışlardı ama sonuç benimde hoşuma gitmedi konuşmayı tekrar denicem TEŞEKKÜRLER.....

aslında birden ortaya çıkan bir oyundu dil etkinliginden sonra ögrtmenim oyun etkinligini benim yaptırma mı istedi ve ne oynatıcam konusunda bir fikrim yoktu birden ortaya çıktı dolayısıyla sağlıklı bir açıklama yapamadım yani hazırlıksız yakalandım evet galiba bir açıklama borcum var. teşekkür ederim yardımlariniz için.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri