OyuktaŞ Tan Yenİ GÖrÜntÜler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:41
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esmaögretmen
GEÇEN HAFTA İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN İSKENDER YÖNDEN SINIFIMIZI ZİYARET ETTİ.VE OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ÖNEM VERDİĞİNİ İFADE EDEREK EKSİKLERİMİZİ SORDU.E TABİ BİZDE UZUN BİR LİSTE HAZIRLADIK:)) ŞAKA BİR YANA BİKAÇGÜN SONRA ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEMİZ VE TV MİZ GELDİ.DİĞER MALZEMELERİMİZ VE ÇATIMIZLA DA İLGİLENİLİYOR İNŞALLAH HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK.İŞTE SİZE BİZİM MİNİK YILDIZLARDAN TV.İZLEME SIRASINDAKİ GÖRÜNTÜLER.BU ARADA DİĞER SINIFMIZ ŞİRİNLERİ DE SINIFIMIZA DAVET ETTİK BERABER İZLEDİK.

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

KÜÇÜK TAHTA BLOKLARLA OYNARKEN GÖRÜNTÜLERİMİZ...

SANAT ETKİNLİĞİ YAPARKEN.SINIFIMIZ SOĞUK OLDUĞU İÇİN VE MASALARIMIZ YETERSİZ OLDUĞU İÇİN BİZDE BÖYLE YAPTIK...

CUMA VE PERŞEMBE GÜNÜ YAPTIKLARIMIZ..

SON OLARAK TA ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPTIĞIMIZ KEDİLERİMİZ .ÖRNEĞİ TABİKİ BURDAN ARKADAŞIMA MİNİKLERİM ADINA VE KENDİ ADIMA YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER:))

ŞİMDİLİK BU KADAR...YİNE GÖRÜŞMEK ÜZEREEEE....:36_11_

canım ya umarım sınfın çok daha iyi olur ve çocuklarında daha iyi bir artada sağlıklı bir şekilde eğitim alırlar...sınıfının ilk halini düşünüyorumda azmin elinden bişey kurtulmaz derler yaa öyle olmuş senin ki..tebrik ederim...

Sevİlcİm AzÖnce GÖnderdİm Artik GÖnderebİlİyoruz Çok ŞÜkÜr Bende 2 GÜndÜr Beklİyordum Senİnkİlerİde Beklİyoruz

Canim ArkadaŞlarim Ermer Ve Sevİl GÜzel Mesajlariniz İÇİn YÜrekten TeŞekkÜrler.İnŞallah Şartlari KÖtÜ Olan TÜm Hepİmİz Enkisa Zamanda Daha GÜzel Ortamlara KavuŞuruz.

benim yokluktan harikalar çıkartan arkadaşım,yine döktürmüşsün.resimler çok hoş.

tv izlerken biri uyudu uyuyacak,sobanın başına oturmuş,esniyooor.benim favorim olan öğrenci mi o??hani çantası kzı çantası olan.

ve masanın ortası da çok manzaralı yer haniii.

benim yokluktan harikalar çıkartan arkadaşım,yine döktürmüşsün.resimler çok hoş.

tv izlerken biri uyudu uyuyacak,sobanın başına oturmuş,esniyooor.benim favorim olan öğrenci mi o??hani çantası kzı çantası olan.

ve masanın ortası da çok manzaralı yer haniii.

canım benim teşekkür ederim güzel yorumun için.ay evet serhattan bahsediyorsun o varya beni öldürmeye aday çocuklarımdan biri:)) ama bu günlerde daha akıllıyız maşallah.bugün tam serbest zamanda oyuncaklarla oynayacaklar ortaya döktük diğer sınıf geldi çizgi film izlemeye.serhat ne dese beğenirsin tabi dediğini ben anlamıyorumda türkçe olmadığı için arkadaş söyledi::ohoo bunlar nerden çıktı yaa iyiki bir televizyonumuz var.rahat rahat oyun da oynayamayacağız...birde mimikleri hareketleri görsen.masanın ortası da zaten kavga sebebi .oraya girmek için birbirlerini öldürecekler resmen:)))

hocam sınıfın ilk halini hatırlıyorum da
maşallah değişimler var..inş daha da
güzel olur.azmin elinden bi r şey krtulmuyor :))
emeğine sağlık...

elifcim ve esracım güzel yorumlarınız için yürekten teşekkürler:)) inşallah herşey daha güzel olur

esma canım malzemlerin hayırlı olsun güzel günlerde kullanında bişey sorucam yaa sizin okulun sitesine baktımda okulunuz güzel anasınıfınız niye kötü? ayrı bi binamısınız siz? ayrı binada olsa sizin sınıfa niye gerekli ilgi gösterilmiyo

esma canım malzemlerin hayırlı olsun güzel günlerde kullanında bişey sorucam yaa sizin okulun sitesine baktımda okulunuz güzel anasınıfınız niye kötü? ayrı bi binamısınız siz? ayrı binada olsa sizin sınıfa niye gerekli ilgi gösterilmiyo

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.EVET DİĞER OKULLA AYRI BİNADAYIZ BİZ Fİ TARİHİNDE YAPILAN KÖYÜN İÇİNDEKİ OKULDA ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYOZ 1.SINIF VE 2 ANASINIFI OLARAK.GEREKLİ İLGİYE GELİNCE YORUM YAPMASAM DAHA İİ OLUR HERALDE.BU ARADA SİTEYİ ZİYARET ETTİĞİN İÇİN SAĞOL BAKTINMI BİZİM RESİMLERİN HABERLERİN HEPSİNE:))FORUMUN DA REKLAMINI YAPTIRDIM:)))

Hocam Ellerİnİze Saglik Çabalariniz SonuÇ Verİyor.en Yakin Zamanda HerŞey İstedİĞİnİz Gİbİ Olur İnŞallah.

Amİn Canim İnŞallah Hepİmİz İÇİn HerŞey Çok Daha GÜzel Olur

esma öğretmenim yeni gördüm resimleri bi kaç gündür pc de sorun vardı çok şirinler şeker şeyler sınıfınızın yeni haline alışmışlardır artıkk eee öğretmenleri kim...... dergide de sizin sınıfı görünce inanın çok sevindim allah yar ve yardımcın olsun başarılarının devamını dilerim.....

TEŞEKKÜRLER CANIM GÜZEL YORUMUN İÇİN.YA DERGİYİ BEN DE ÇOK MERAK EDİYORUM CANIM DAHA ELİME GEÇMEDİ SAĞOLSUN YÖNETİCİLERİMİZ BİZİ LAYIK GÖRÜLER.EE NASIL BEĞENDİNMİ NASIL ÇIKMIŞIZ?:)))

Ben Ve Mİnİk Yildizlarimda YÜrekten TeŞekkÜr Ederİz

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.EVET DİĞER OKULLA AYRI BİNADAYIZ BİZ Fİ TARİHİNDE YAPILAN KÖYÜN İÇİNDEKİ OKULDA ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYOZ 1.SINIF VE 2 ANASINIFI OLARAK.GEREKLİ İLGİYE GELİNCE YORUM YAPMASAM DAHA İİ OLUR HERALDE.BU ARADA SİTEYİ ZİYARET ETTİĞİN İÇİN SAĞOL BAKTINMI BİZİM RESİMLERİN HABERLERİN HEPSİNE:))FORUMUN DA REKLAMINI YAPTIRDIM:)))

evet canım baktım güzel baya kapsamlı bir site olmuş

Zerrİncİm Senden Rİcam Olacak Okulun Sİtesİne Gİrİp Bİzİm Bİnalarin Neden O Şekİlde OlduĞu Vb. Şeklİnde Yorum Yazarmisin Belkİ Bİrİlerİnİ Harekete GeÇİrİrİz.hanİ ZİyaretÇİ Defterİ BÖlÜmÜ Varya İŞte Oraya.yazarsan Çok Sevİnİrİm Canim.teŞekkÜrler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri