Oya ramazan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bitanem1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@bitanem1
arkadaşlar 2.sınıf çocukta oyun gelişimi final sınavımız var oya hocadan sizce ne sorar bilen varmı varsa acil yazsın lütfen...

Mrb ben yeni mezun oldum marmaradan. Bize o derse Müzeyyen Sevinç hocamız girmişti. Oyunun önemi, faydaları, tanımı, paralel oyun gibi kavramlara iyi çalışın. her yaş döneminin belirli oyun özellikleri vardır, onlara dikkat edin derim. Başarılar diliyorum.

mahvettı bızı 1 puanla bıraktı hakkım haram olsun

yazık ya hakkım sonuna kadar haram olsun mahvettı uluslararası kıbrıs unıversıtesı bızı mahvettı sınıfın yarısından fazlası bırakılırmı ya bız burjuvayız ya nasılsa bunlar zengın odesınler yok hocam bız zengın degılız okumak ıcın geldık sız bırakın dıye degıl sınavda 300 sayfalık yerden yazılı sınav yaptı bızı sınav kagıtlarımıza baktıgımızda kelımesı kelımesıne ıstıyodu dogru bıle yapsak puan vermıyodu revamı bu hocam sıze yazıklar olsun obur dunyada gorusmek uzere hakkım sıze haram olsun

49 d eksı 50 ıse d artı ben 49la kaldım 1 puan vermedı kotu konusmak ıstemıyorum ıcım yanıo yuregım yanıo bızde bı dersten kalmak demek 600 ytl demek 1 puan ıcın ben 600 ytl verıcem bız ne sartlarda okuyoruz hocam bursluyum ben bursum sızın yuzunuzden gıdebılır hıc mı dusunmuyosunuz ama bıze bu acıyı yasattınız allah sıze acıların enbuyugu neyse onu sıze yasatsın.ahım var sıze sadece benım degıl sızın dersınızden kalan butun ogrencılerın kıstemıyoruz sızı gelmeyın uluslararası kıbrıs unıversıtesıne gelmeyın :(((((((((((((((((((((((((((((((

evet ya bende uluslar arası kıbrstym zar zor geçtm.Allahndan bulsn

Oya Ramazan'ın sınavı çok zordur. 1 puanla bırakır hiç bakmaz. Geçen de hakkıyla geçer. Kaynakları uzundur, zordur, derste disiplinlidir bağırır gerekirse. Odasına girecekseniz kapıda 2 kere düşünürsünüz. Sınavları hem boşluk doldurmalı, hem çoktan seçmeli, hem de açık uçludur aynı adna.
0,5 puanları toplaya toplaya bilgilerinizi döktürürsünüz, gene de yaranamazsınız :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri