ÖSYM'nin bize son kazığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan loreal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@loreal
:hhf::hhf:merhaba arkadaşlar ösym bu yıl ki sınav kitapçığında,geçmiş yıllarda sözel puanla aldığı bölümleri bu yıl eşit ağırlık puan türüyle,E-A1 ile alan bazı bölümlerinse E-A2 ile alınacağını duyurmuş,bu bölümler içerisinde ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ de var.Yani sınava 3 ay kala alınacak karar mıydı bu herkes ona göre hazırlığını yapıyor,şimdi E-A1 den soru çözen arkadaşlar E-A2 yide çözmek zorunda kalacak:hhf:Ya bu nasıl zihniyet anlamış değilim.lanet olsun şu ÖSYM ve ÖSS SINAVINA:hhf::hhf::hhf::hhf::hhf::hhf:

TUBA07 çok sağol,nasıl stres oldum var ya haberi okuyunca,umarım öğretmenlikleri değiştirmezler.aöf ye girebilmek için mat çözmek gerekiyor mu sadece sözel yeterli mi?bu konuda bir bilgin var mı

Aöf ye girmek için illa mat çzömen gerekmez. Sözele yüklenirsen sözeldende girebilirsin. Ama derimki git başka yer yaz;)

niye aöf çok mu zor? eskişehir'e gidip derslere girsek olmuyor mu? evet mat yapamıyorum sözele yüklendim artık, bu yıl bizim bölümlerden bir yere gireyim de...

cevapların için çok teşekkür ederim,bakacam artık ya aöf ya da bizim bölümün diğer öğretmenlikleri,Allah herkese yardımcı olsun,dilerim herkes istediği yerleri kazanır.

Tubacım yüklen... :) Bu sene başaracağız.. İki öğretmenlik branşı okuyan bitiren kişiler olarak tarih yazacağız:))) Canımız sıkıldıkça okul okuyoruz:)

niye aöf çok mu zor? eskişehir'e gidip derslere girsek olmuyor mu? evet mat yapamıyorum sözele yüklendim artık, bu yıl bizim bölümlerden bir yere gireyim de...

Eskişehire gidip derslere giremiyoruz arayıp bizzat okula sormuştum geçen sene ama iktisat işletme fakülteleri ortak derslere girebiliyorlar sanırım ..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri