Öss de AÖF okul öncesine yerleşen arkadaslar!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tgba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
samsun luyum arkadaslar :):))::):)

arkadaşlar mrb ben lise son sınıfta okuyorum.. aranızda aöf okul öncesi öğretmenliği okuyan varmı varsa puanını ve netlerini öğrenebilir miyim?

arkadaşlar bende bu sene girdim 318le genel başarı düşük olduğu için puanlar düşmüş gibi görünüo güvenilir olmuo zaten önemli olan başarı sırası ve oda değişmedi:362jf:

SELAM BENDE bu yıl 1.sınıfım..hiç kalmadan bitiririz inşallah :)

amin :) arkadaşım inşallah :):):)

Arkadaşlar nasılsınız, dersler nasıl gidiyor?? Ben bu aralar pek düzenli çalıştığımı söyleyemicem ama çalışmaya çalışıyorum.. Artık e-öğrenme portalınada girilebiliyor bol bol soru çözebiliriz tekrar yapabiliriz :36_7_8: Başlığımız çok sessiz kalmış buradan iletişimi koparmayalım olur mu?? Siz de neler yaptığınızı, ders durumlarınızı yazarsanız sevinirim, görüşmek üzere arkadaşlar..:36_3_12:

ben baya yoğun çalışıyorum arkadaşlar :)aralıkta vizenin konuları bitmiş olcak inş..akşamlarıda maske hikaye kartı kukla örnekleri felan yapıyorum bütün stresimi alıyo onlar:36_11_12:staj yerimde çok çalıştırdıkalrı için boş duramıyorum ..:) burdan özlem hocanın kulakları çınlasın :77wu[1]:

:congratulationscut4
Arkadaşlar nasılsınız, dersler nasıl gidiyor?? Ben bu aralar pek düzenli çalıştığımı söyleyemicem ama çalışmaya çalışıyorum.. Artık e-öğrenme portalınada girilebiliyor bol bol soru çözebiliriz tekrar yapabiliriz :36_7_8: Başlığımız çok sessiz kalmış buradan iletişimi koparmayalım olur mu?? Siz de neler yaptığınızı, ders durumlarınızı yazarsanız sevinirim, görüşmek üzere arkadaşlar..:36_3_12:

ben baya yoğun çalışıyorum arkadaşlar :)aralıkta vizenin konuları bitmiş olcak inş..akşamlarıda maske hikaye kartı kukla örnekleri felan yapıyorum bütün stresimi alıyo onlar:36_11_12:staj yerimde çok çalıştırdıkalrı için boş duramıyorum ..:) burdan özlem hocanın kulakları çınlasın :77wu[1]:

Ne güzel arkadaşım ah bende senin gibi çalışabilsem :(( Ben de hala toparlanmaya çalışıyorum ama kendimi derslere pek veremiyorum. Anatomiyi e-öğrenmeden dinlemeye başlayalı zevkli gelmeye başladı bakalım, umarım nisanda herşey yolunda gider :)

Hepinize Kolay gelsin İnşallah açıkta Kalmazsınız . İYi çalışmlar

merhabalar yeni üyeyim bende bu yıl össye girip okulöncesi öğr.kazandım puanların düşmesinin sebebi sınavın zorluğundan kaynaklanıyor tükçeyi kasmışlardı ve sözlde çok düşk puanlara sebep oldu o yüzden düştü puanlar açıklamak istdim..:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri