Oryantasyon sınavıı sızce nasıl sorular cıkar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan strawbery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@strawbery
ben ılkkez katılıyorum oryantasyona daha onceden katılıp soru tarzını bılen var mı herkese basarılar

Ben Geçen Yil Katildim Lisede Gördüğün ç. Gelişimi Konularinda çikiyo Zaten Seminerde Sorucaklari Yerlerden Ağirlikli Olarak Hatirlatma Yapiyolar . Basit Bir Sinav Strese Gerek Yok Yani Inşallah Iyi Geçer ,he Bide Müfettişin üstüne Basana Basana Söleiği Yerlerden Mutlaka çikiyo Başarilar Arkadaşlar:))

arkadaşım ben bu yıl balıkesirde katıldım program ağırlıklı sorular çıktı..

geçen yıl girmiştim bende sınava çok kolaydı ve hep lisede gördüğümüz konulardan çıktı tamam program vardı ama fazla değildi çünkü geçen yıl yeni değşmişti program hocalar bile bilmiyodu neyin ne olduğunu ona göre soru hazırlanmıştı..

bugun istda sınavımız oldu bence guzeldı zor değildı herkese bol sans artık sonucları beklıcez

sınaw kolaydı umarm atanabilriz ....

ericson freud ve piagetin görüşleri mutlaka cıkar.usta öğretici kimler olur.çocuk hakları ve müfettişin analattğı konular çıkar...

sınav çok zor değildi dersi dinleyen için

ya alslında sınavın bi zorluğu yok lisede gördüğümüz derslerin ana başlıklarını size not ettiriyolar oralardan çalışılıyor zaten soruları bize ders veren hocalar hazırlıyor müfredatda belli ben bu yıl girdim 81 puan aldım ama işin garip tarafı hala atanamadım:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri