önde durma bana vurma 1-2-3 (oyun)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:40
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
4
@Özlem ÖZMEN
Öğretmen öğrencileri bahçeye çıkararak “önde durma bana vurma 1-2-3” oyununu oynayacaklarını söyler. Öğrencilerin seçtiği bir tekerleme ile sayışılır.Çıkan öğrenci ebe olur.Ebe bir duvara yüzünü döner.Diğer öğrenciler arkasında,biraz uzağında yan yana sıralanır.Ebe "Önde durma bana vurma 1-2-3 " diyerek elleriyle duvara vurur ve aniden arkasına dönüp arkadaşlarına bakar. Arkada sıralanmış olan çocukların bu süre içerisinde ebeye yaklaşmaları ve hareketsiz durmaları gerekmektedir. Ancak ebe kimi hareket ederken görürse o ebe olur. Öğrenciler hareket ederken yakalanmadan ebeye yaklaşmaya çalışırlar.Bu şekilde ebeye yaklaşan çocuk ebeye dokunur ve öğrencilerin tümü başlangıç çizgisine koşar.Koşarken yakalanan öğrenci ebe olur

teşekkürler öğretmenim:)

tesekkürler.. :)

Özlem öğretmenim teşekkürler.Size bişey danışayım o zaman benim öğrencilerim ebe olmak için ellerinden ne gelirse yapıyorlar ebe olmayayım diye çabalamıyorlar gidiyolar ebenin önene atlıyorlar eee haliyle oyunda çok sürmüyo böyle olunca ne yapabilirim bilmiyorum.Farklı farklı oyunmlar denedim ama süreç aynı ne yapsam acaba bi öneriniz var mı?

teşekkürler paylaşım için..

paylaşım için teşekkürler:)

​teşekkürler :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri