ön lisansa karşı olanlara !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan casminnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@casminnn
Açık öğretimde okuyan,sözleşmeli atama bekleyen,kadrolu öğretmen arkadaşlara:
Destek vermeyerek hakaret şeklinde ön yargılı görüşleri,destek değil köstek olan arkadaşlar gözünüz aydın mesleğimiz elden gittiiiiii işletme,bilgisayar öğretmenlerini,rehber öğretmenleri bile boş yerlere vekil olaarak yerleştirdiler hiçbir ön hazırlık yok ve yardım istemekteler yazıklar olsun yaaa bizler lisede 3 sene uygulamalı olarak dersleri görüyoruz staj görüyoruz + meslek yüksek okulda uygulamalı dersler alıyoruz.

hocam yanlış anlamayın da biz zaten başka bölümden atamaları tasvip etmiyoruz..zaten bizim önemsediğimiz şey eğitim bilimleri görmemiş insanların eğitimci olması..biz buna karşıyız..yoksa olay önlisans mezunları değil..biz bu mesleği 4 yıllık fakültesinde eğitim bilimleri görerek uygulamalı stajerlik yaparak ve eğitim bilimleri uygulayarak kazandık..biz 4yıl okuyup öğretmen oluyoruz..öğretmenlik iki tane karton kestirmekten daha fazlasıdır..bizim elimizde işlenmemiş hamurlar var biz bu hamurları işin erbabı olmayanlara verirsek o hamurun hamurluk hali kalmaz..bilmem anlatabildim mi?bizler kimseye karşı değiliz..sadece daha iyi bir eğitim ortamı için uğraş veriyoruz.bence siz de 4 yıla tamamlayın öğreniminizi..tavsiyemdir..inşallah kırıcı konuşmamışımdır..hayırlı akşamlar!..

cypress hocam tam yorum yazacaktım ki sizin yorumunuzu okuyunca, benden güzel ifade ettiğinizi gördüm. size sonuna kadar katıldığımı belirtmek istedim

Hocam herkesin haklı olduğu yerler var mesela ben 4 yıl lise okudum 2 yıl m.y.o 6 sene eğtim almış oldum okullumuda 3.lukle sınıf ikinciliğiyle bitirdim 3.84 le ama açık öğretimi tutturamadım. ben gerçekten hak edenlerin A.ö geçmesi taraftarıyım birazda mantıklı düşünürsek liseden beri bu eğtimle yoğrulmuş kişilerin açık öğretime geçmisin de kolaylıklar sağlanması taraftarıyım ama zorluk üste zorluk ygs ye girsen bile 0 dan başlıyorsun hiç bişey bilmez gibi kaldı ki ygsnin bile güvenilirliği sorguda.

hocam yanlış anlamayın da biz zaten başka bölümden atamaları tasvip etmiyoruz..zaten bizim önemsediğimiz şey eğitim bilimleri görmemiş insanların eğitimci olması..biz buna karşıyız..yoksa olay önlisans mezunları değil..biz bu mesleği 4 yıllık fakültesinde eğitim bilimleri görerek uygulamalı stajerlik yaparak ve eğitim bilimleri uygulayarak kazandık..biz 4yıl okuyup öğretmen oluyoruz..öğretmenlik iki tane karton kestirmekten daha fazlasıdır..bizim elimizde işlenmemiş hamurlar var biz bu hamurları işin erbabı olmayanlara verirsek o hamurun hamurluk hali kalmaz..bilmem anlatabildim mi?bizler kimseye karşı değiliz..sadece daha iyi bir eğitim ortamı için uğraş veriyoruz.bence siz de 4 yıla tamamlayın öğreniminizi..tavsiyemdir..inşallah kırıcı konuşmamışımdır..hayırlı akşamlar!..

Yazdıklarınızın son cümlesine kadar size katılıyorum öğretmenim..

ben 4 yıılıkları yada açık öğretim okuyan arkadaşlardan önce bizi görün demiyorum.Yapılan sonuna kadar bize haksızlıktır.Madem ki böle bir hak yok neden meslek yüksek okul var.Bizler okulda iki kağıt kesmiyoruz 4 yıl okuyan arkadaşlardan hiçbir eksiğimiz yok (bir kısmı için) en azından jendini geliştirmiş ve ön bilgisi olanlara şans verilmeli.Bizler kalktık sözleşmeli öğretmenler atansın diye imza topladık peki soruyorum bize destk veren kim 3_5 kişi peki neden bizler destek verirken kendi bölüm mezunlarımız bize cephe alır bilmem.Şu bir gerçek her koyun kendi bacağından asılıyor bu memlekette sanmayınki bizler bilgisiz,eğitimsiziz bizim tek istediğimiz okumak ve tamamlamak zaten buda belli kişiler olur puan ortalaması alınır önüne gelen tamamlaymaz ama bırazda bize saygı....

sizin bölümünüz öğretmenlik değil..nasıl ön lisans mezunu makine bölümlüler mühendis olarak vasıflandırılamıyorsa,size öğretmenlik vasfı verilemez...siz çocuk gelişimi mezunu arkdadaşlarımız çok değerlisiniz..sizin aslında tüm iş ortamlarında bulunmanız gerekiyor..hastanelerde..iş yerlerinde her yerde iş sahanızın olması gerekiyor..ama ülkemiz şartları nedeniyle kimse hak ettiği değeri elde edemiyor..keşke sizlere 4 yıla tamamlamanız için kolaylık verseler..ancak bu temennide bulunabiliyorum...yolunz açık olsun..inşallah lisans eğitimini alırsınız ve hayaliniz gerçekleşir..eğer 4yıllığa tamamlamak için size kolaylık sağlanması adına imza toplarsanız ilk imzayı zevkle ben atarım:))

Kendi kendinizi yıpretmeyın bu ülkeden bişi çıkmazzz mılletvekılı tanıdıgınız varsa torpılle gıdersınızzz yada sadecee kafanızı kıtaplardan kaldırmayarak hasta olarak odepresyona gırerek sınırlerı bozularak, bolesı onlar ıcın daha ıyı olur depresyon hastası bı ogretmen:)

siz ne kibirli bi insansınız bizden 2 yıl fazla okuyunca çocukları hamur yapan! aöf hangi okulun yüzünü görüpte öğretmen olup çıkıyosa bizlerede orada hak çıkıyo bilmem anlata bildimmi tatlım...........

siz ne kibirli bi insansınız bizden 2 yıl fazla okuyunca çocukları hamur yapan! aöf hangi okulun yüzünü görüpte öğretmen olup çıkıyosa bizlerede orada hak çıkıyo bilmem anlata bildimmi tatlım...........
Neden görüşünüze uymayan bir fikirle karşı karşıya gelince böyle saldırıya geçiyorsunuz Berna hanım anlamış değilim.Herkesin fikri farklıdır Selvi öğretmenimize göre de bu böyle.Üstelik konuşmalarında zerre kırıcılık yok.Çok da haklı konuşuyor.Öğretmenliğin hiçbir branşında bu kadar çetrefil yok.Açık öğretimlisi de bu mesleğin içinde,2 yıllık çocuk gelişimi mezunu arkadaşlarımızda,örgün okul öncesi eğitim mezunlarıda.Şu açıdan bakarsak eğer böyle bir hak kime verilirse verilsin seve seve kullanır.Empati yapıyorum kendimi sizin yerinize koyuyorum böyle bir hakkın varlığı konuşuluyor olsa tabiki bende bu hakkı kullanmak adına bişeyler yapardım.Ama şimdi siz empati yapın siz hayatınızın 4 senesini bu meslek uğruna ailenden ayrı maddi manevi birçok külfetle verdin.Üniversite ortamında gerek bölümünle ilgili,gerek bölümün dışı bir çok konuda tam 4 sene emek verdin.O bölüme gitmek için önüne konulan öss sınavına paşa paşa çalıştın.Ve başkalarıyla bir tutuluyorsun.Kimin olsa zoruna gider hocam.Gitmez diyen yalan söyler.Eeee biz neden çalıştık össye o zaman madem bu kadar kolaydı bizde o yolları tercih etseydik.İnşallah bu adaletsizlikler birgün ortadan kalkar.Yolunuz açık olsun.

bakınız sayın arkadaşım...ben işimi ciddiyetle yaparım..böyle basit tartışmalara da asla girmem..kibirli bi insan olmadığımı da beni tanıyan herkes bilir..gerek bu sitede gerekse de özel hayatta..ki benim aynı okulda beraber çalıştığım ön lisans mezunu arkadaşım var sayın burcu hocam..hiç kimseye yukardan bakmadım bakmam da ona da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım..ben burcu hocam a da hep söyledim..hocam böyle ücretli çalışmak olmaz..tamamlayın öğreniminizi haklarınızı elinize alın vakit geç değil diye..bu arkadaşımı düşündüğüm içindi..aynı işi yapıp benden 4 kat daha az maaş alan arkadaşımı düşündüğüm içindi..asla çok büyük egolarım olmadı...ben çok gördüm sevgili arkadaşım lise mezunu özelde çalışıp ben öğretmenm diye kasım kasım kasılanları....!...ben çocuklarımı öğrencilerimi hamura benzettim evet..onlar işlenmemiş birer hamurdur..şekil verenler de biz öğretmenleriz..biz nasıl olursak çocuklarımız da öyle olur...lütfen bundan sonra kelimelerinizi düzgün seçin..ben de dahil kimseye hakaret etmeye hakkınız yok..ben bu mesleği hakettimm..11 yıl eğitim gördüm..ardından öss ye hazırlandım..kazandım..4 yıl üniversite okudum...mezun oldum atandım vs...siz de okuyun arkadaşlar haklarınızı elinize alın!...ve oraya buraya saldırmayın bizden nefret ediyorsunuz diye..kimse kimseden nefret etmiyo...etmez de etmesin de....hepimize kolay gelsin...saygılar!

arkadaslar cypress hocamın yorumlarınıda takip ediyorum bize destek çıkanlardan birisidir ve bu şekilde yargılanmasına üzüldüm amacımız direk kadroya alın demiyoruz bizde okuyalım hakeden girebilsin istiyrz.liseden üniversiteden bende 2.olarak mezun oldum 6 senederi aynı okulda çalışıyorm teşşekkür belgeleri aldım ama her üniversite 2 4 kişi alıyr bunlarda görüldüğü üzere torpil ile bizler düşman değiliz aynı işi yapıyoruz bakın mesleğimiz elden gitmek üzere burda 16 okulda işletme ingilizce bilgisayr öğretmenlerini ücretli atadılar daha mı iyi arkadaşlar?

Ezmeyin sizi de ezerler , seçmeyin sizide seçerler !

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri