Olay sıralaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kazewww
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kazewww
selam bana konusu temizlik olan olay sıralaması lazımm..en az 3 kart .yollarsanız sevinirim. bekliyorum şimdiden teşekkürler yardımı olan herkeze..

ya bana da lazım lütfen gönderin :(

ya kimsede yok mu çk acil lasımmmmmmmmm

ya bunları gördüm de olay sıralaması şeklinde olması gerekio bu güne de çk lazım akşam 6 değil de 3,4 gibi bile olsa olabilir en erken şekilde olursa çk memnun olurum şimdiden çok tşk

başka kimse de yok mu hemen gönderebilecek :(

çok saol elif ama tam olarak istediğim bu değil bi çocuk olay sıralaması şeklinde temizliği gerçekleştirmesi gerekio yine de saol bunları da kaydettim canım

ben eylülünkini bekliim en iyisi. inş bi an önce gönderirsin eylülcüm çk ihtiyacım var 6 da demiştin bekliom bende

evet gördüm onu da diş fırçalama aşamalarını yapan olabilirdi mesela fırçaya macunu sürerken suyu açarken fırçalarken falan gibi farklı el banyo yüz temizliği de olabilir

ya inş eylül ben unutmamıştır ben onu bekliom çünkü :( :( :(

arkadaşım pardon yanlış link göndermişim bende elif abla gibi vercektim onun gibi kendin tasarlayarak yap bazılarını olmazmı

fatmacım bende vardı olay sıralaması ısteseydın getırdım sana:) gecen sene öz bakımdan yazılımzın kkonusuydu hatırlıosan:=)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri