Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
atanabiliyorsunuz hocam en basiti ben 3 yıllık öğretmeni tain hakkım olduğu zaman kız meslek liseleri halk eğitim merkezleri tayin için açıldı , anaokulu dışında birimlerde çalışma şansımızda oluyor.
okul öncesi okuyan arkadaşlar lise formasyonu mu almışlar acaba kız meslek lisesi derslerine sadece çocuk gelişimi mezunları atanıyor okul öncesi adı üstünde okul öncesine atanır buna kız meslek uygulama okulu dahildir
okulöncesi öğretmenleri meslek lisesinde görev alabiliyor arkadaşım muş da 1yıl meslek lisesinde görevlendirilmişti daha sonrada anasınıfında ihtiyaç olunca oraya alındı...
üniversitedeki hocamız atanabileceğimizi söylemişti liseye.ama kesinlikle tavsiye etmiyorum da demişti aynı zamanda..ben de hocam gibi düşünüyorum..okul öncesi öğretmenliğini tercih ederim çocuk gelişimindense..çünkü okul öncesinde hiç bişey bilmeyen çocuklara bişeyler öğretirken kendimi daha mutlu hissederim açıkcası..öğrencilerimin bana bakarken gözlerinde beliren o pırıltıyı hiç bişeye değişmem...