Okulöncesi öğrt kız meslek lisesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seherozcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@seherozcan
okulöncesi öğretmenleri kız meslek lisesinde öğretmen olarak atanabilirler mi? bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirler mi?

İhtiyaç varsa atanırlar ama çocuk gelişimi varsa biri o atanır öncelikle.

atanabiliyorsunuz hocam en basiti ben 3 yıllık öğretmeni tain hakkım olduğu zaman kız meslek liseleri halk eğitim merkezleri tayin için açıldı , anaokulu dışında birimlerde çalışma şansımızda oluyor.

okul öncesi öğretmenleri kız meslek liselerinin uygulama sınıflarına atanabilirler.Çocuk gelişimi mezunlarının atandıkları bölümlere atanamazlar.

okul öncesi okuyan arkadaşlar lise formasyonu mu almışlar acaba kız meslek lisesi derslerine sadece çocuk gelişimi mezunları atanıyor okul öncesi adı üstünde okul öncesine atanır buna kız meslek uygulama okulu dahildir

ama okul öncesi okuyan arkadaşlar hayal kurabilir tabi hayal serbest

okulöncesi öğretmenleri meslek lisesinde görev alabiliyor arkadaşım muş da 1yıl meslek lisesinde görevlendirilmişti daha sonrada anasınıfında ihtiyaç olunca oraya alındı...

üniversitedeki hocamız atanabileceğimizi söylemişti liseye.ama kesinlikle tavsiye etmiyorum da demişti aynı zamanda..ben de hocam gibi düşünüyorum..okul öncesi öğretmenliğini tercih ederim çocuk gelişimindense..çünkü okul öncesinde hiç bişey bilmeyen çocuklara bişeyler öğretirken kendimi daha mutlu hissederim açıkcası..öğrencilerimin bana bakarken gözlerinde beliren o pırıltıyı hiç bişeye değişmem...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri