OkulÖncesi Forumun Resim Yarışması'nın Sevinci :)

Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.facebook.com
@serkanalpertosun
23 Nisan konulu Resim Yarışmasının teşekkür belgelerini çocuklarıma verdiğimde Gözlerindeki mutluluğu görmek çok güzeldi :))
Teşekkürler tekrar bu organizasyonda emeği geçenlere..
Başta Selçuk ve Nihal Hocalarım'a..

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    82.3 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 12
  • 3.jpg
    3.jpg
    50.1 KB · Görüntüleme: 14
Oy oy oy takdirleri teşekkürleri bol olsun inşallah ömür boyu Serkan hocam.Bir gülüşleri ömre bedel gerçekten..Tekrar tebrikler miniklerinizi hocam.

bunlar neden bu kadar tatlı:) her eve lazım:)

Tebrikler çok güzel bir anı olarak kalacak bu.
En fazla emek sahibi Nihal hanıma,
Miniklerin öğretmeni ve destekleri için Serkan beye teşekküler.

Tebrikler çok güzel bir anı olarak kalacak bu.
En fazla emek sahibi Nihal hanıma,
Miniklerin öğretmeni ve destekleri için Serkan beye teşekküler.

Aynen Nihal hocam büyük fedâkârlık yapıyor bu konuda. 81 ilin bilmem kaç tane okulun 100 lerce öğrencisinin belgelerini düzenlemek hem de hatasız kargoya vermek.. .....

resimleri paylaştığınız için teşekkür ederim serkan hocam :) okul yoğunluğunun arasında düzenlemek zor olmadı desem yalan olur . bir çok kargo okula getirmedi hergün kargo yollarını aşındırdım :) 23 nisan-19 mayıs hazırlıkları derken bir kaç gün gecikmeli de olsa ödüller ve kargolar sahiplerine ulaştı. çocukların gözlerindeki mutluluk herşeye değer :)

serkan öğretmenm bu fıstklar çok tatlıııı....maşallh ya...hep böyle gülsnler inş...o lacivert etekli meleğn ismi ne söylrmsnz ltfenn...bayıldm ona yaaa...o nasıl bi poz vermedr öylee...allahımmm maşallah yaa...hep gülsnler,hep mutlu ve başarılı olsnlar inş...hepsni ayrı ayrı tebrk ettğmzi söyleyn ltfen ve kocamn öpün bizim için...

çok güzel bir duygu serkan öğretmenim.biz de aynı sevinci yaşadık yıl sonu etkinliklerine resimleri ekleyemedim.sizin fikrinizi kullanarak ben de birkaç resmi buradan paylaştım teşekkürler

resimleri paylaştığınız için teşekkür ederim serkan hocam :) okul yoğunluğunun arasında düzenlemek zor olmadı desem yalan olur . bir çok kargo okula getirmedi hergün kargo yollarını aşındırdım :) 23 nisan-19 mayıs hazırlıkları derken bir kaç gün gecikmeli de olsa ödüller ve kargolar sahiplerine ulaştı. çocukların gözlerindeki mutluluk herşeye değer :)

Aynen hocam.. Dilerim ki enerjiniz katlanarak artar ve bu tür etkinliklerinize devam edersiniz :))

serkan öğretmenm bu fıstklar çok tatlıııı....maşallh ya...hep böyle gülsnler inş...o lacivert etekli meleğn ismi ne söylrmsnz ltfenn...bayıldm ona yaaa...o nasıl bi poz vermedr öylee...allahımmm maşallah yaa...hep gülsnler,hep mutlu ve başarılı olsnlar inş...hepsni ayrı ayrı tebrk ettğmzi söyleyn ltfen ve kocamn öpün bizim için...

Lacivert etekli Yeliz Karakaş. Kendini sevdirmek için yapmayacağı numara yoktur :))

çok güzel bir duygu serkan öğretmenim.biz de aynı sevinci yaşadık yıl sonu etkinliklerine resimleri ekleyemedim.sizin fikrinizi kullanarak ben de birkaç resmi buradan paylaştım teşekkürler

bir de dereceye girseydik daha iyi olurdu ya :))) Çocuklar her türlü mutlu oluyor ...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri