arkadaşlar bende okul müdürüyüm ve Yalova'da düzenlenen ve "FORMATÖR EĞİTİMİ" olarak duyurusu gelen seminere başvurdum,ilimizden 6 kişi gidecekti,ve gelen yazıda seçilen 6 kişinin illerine dönünce okul öncesi öğretmenleri ve yöneticilerine program tanıtabilecek özellikte olması gerektiği yazılıydı,biz seçilerek gittik ve 5 gün eğitim aldık,daha önce Antalya'da düzenlenen okul müd. program tanıtım semineri ile aynıydı,eğitim veren hocalarımıza sorduk ve bunun bir formatör eğitimi olamayacağın,formatörlük eğitiminindaha kapsamlı ve en 3 hafta süren bir eğitim gerektirdiğini belirtttiler ,5 gün sonunda bize 30 saatlik seminer için"okul öncei programı eğiticilerinin eğitimi semineri" belgesi vererek yolladılar.
ve şu anda hakkımızı aramak için uğraşıyoruz bana gelen yazı formatörlüktü ve seçilerek gittim,ama orada zorla yollana nereye neden geldiğinden habersiz pek çok insan ve farklı duyuru yazıları vardı...yani çok bir şey kaybetmedi katılamayanlar,ayrıca torpil falan yok,hizmetiçi eğitim web sayfasından istediğinizi seçip başvurun sayı yeterli ise mutlaka gidersiniz...
ve şu anda hakkımızı aramak için uğraşıyoruz bana gelen yazı formatörlüktü ve seçilerek gittim,ama orada zorla yollana nereye neden geldiğinden habersiz pek çok insan ve farklı duyuru yazıları vardı...yani çok bir şey kaybetmedi katılamayanlar,ayrıca torpil falan yok,hizmetiçi eğitim web sayfasından istediğinizi seçip başvurun sayı yeterli ise mutlaka gidersiniz...