Okulöncesı atama bekleyen kaç ögrencı var bakın arkadaslar ....:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan she_kill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:51
hocamburda ben 10 bin sözleşmeli demişim 10bin olmasın 8 bin olsun 5bin 902 kişi kalsın.
hbenim yanlış yazımlarım daha fazla oluyor çünkü artık ekrana okadr çok bakıyorum ki gözlerim iyiyce zorluyor beni başağrısı yapıyor.ekrana bakamdanyazmaya çalışıyorum.benim hesabımda böyle bakın ve yorum yapın bakalım.... :) görüşürüz arkadaşalr herkes ehayırlı iftarlar burda iftara azkaldı ...

arkadaslar lutfen yanlıs anlayın sadece arastırıyorum ben en azından fıkrımız olsun ...sızlerınde fıkırlerınız varsa söyleyın ama ınceledıklerıme göre bılgılerımı aktarıyrum ....sızlerle dusuncelerımı paylasayım kı fıkrımız olsun acısından verıyorum...yoksa arttırmaymıs vs vs asla yanlıs dusuncelerım yok...ben hepımızı dusundugum ıcın paylasıyorum bılgılerı....
Arkadaşım seni çok iyi anlıyoruz.Ayrıca bizleri aydınlatmanız için de teşekkür ediyoruz.Fakat ben mezun ve atanamayan bekleyen öğretmen sayımızın 5000-6000 kadar olduğumuzu düşünüyorum öle hatırlıyorum.Ama bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız varsa da onların da fikirlerini almak isterizz tabi kiiii....

inşallah hocam benimde puanım 48küsur inşallah dediğiniz gibi olur atanırız

hocam bukısım hesaplama
  1. sıralamaya göre 1800 de 67.684 e düşüyor...
  2. 17bin 779 kişi girmiş sınava ve sonnucu kişi 12.207 puanalmış.
  3. szöleşmelide taban yine 40 olacak gibi.bencebu sınava giren 17bin 779 kişiden 2077tanesi 40 ın altında puanlalanalr.
    geriye kaldı 15702 kişi.bu 15bin 702 den 1800 ü kadroya geçse.kalan 13bin902 bubun zaten 10bini sözleşmeli olanlar.geriye kalıyor 3bin 902 sizce şans varmı yokmu arkadaşalr.bakın hesabı yanlışsa söyleyin lütfen...
  4. hocamanlatmak istediğmi ozaten sözleşmeliler sözleşmeliye başvuru yapamaz.yukarda yazdığım hesaplamalara bakınız ve mail atmaya devamediniz umutsuzluk yok arkadşalr....umutsuzluk yok eylülde atanacaz bitti....

evet hocam okudum dusuncenızı....sımdı bakın bızde o sıralamaya bakmayın neden ...mesela benım arkadasım hazıranda atandı sözleşmeli sımdı 2010 puanı 40 almıs....yanı o sıralamada sözleşmeli calısanlarda oldugu ıcın ona bakarakk hesaplamak cok zor cunku 2009 puanıyla basvuru yapıcaklar var atamaya....bızım ıcın önemlı olan ne kadar kısı kaldıgımız yanılıyormuyum hocam... 8500 ksıı var suan bekleyen....mesela acıkögretımlılerden 2900 kısı var aktıf ögrencı bunların 2300 u uygulma yapıp dersı olanlar dıgerı 600 kısıde uygulama dersını vermıs ama tek dersı kalanlar vs ...şimdi acıkögretımden 700 kısı gecmıs 1600 kısı kalmıs...bu gecenlerden kadrolu atananlar olucak....1600 kısıden de gecenler kalanlar olucak vs ...yanı hocam bızım ıcın sadece ne kadar kısı kaldıgımız .....8500 kısıden bu kalanları vs vs dusunursenız tahmını bakın sadece tahmınım ..kalanları elersek 6500 kısı kalıcak dıye dusunuyorum

geçen yıl atanan 10 binin hepsi sınava girmedi hocam çoğu arkadaşım girmedi benimmm

yanı ordakı sıralamaya bakmayın bence....cunku sözleşmeli calısanlarda gırıdıgı ıcın ...2009 puanıyla atanalar olucak ...bence ne kadar kısı kaldık ona bakmamız ....dusuncelerınız varsa dınlerım tabıkı yanıldıgım yerler varsa söyleyın ama ben belgelerle gösterdım sızlere hocalarım

geçen yıl atanan 10 binin hepsi sınava girmedi hocam çoğu arkadaşım girmedi benimmm

evet hocam benım de arkadaslarım gırmedı özellıkle batıda olanlar....puanı 2009 puanı yuksek olup hazıranda okullar kötu dıye basvurmayanlar oldu sımdı onlarda basvuruyordur 2009 puanı yuksek olanlar....ve o kadrolu atamada bana göre 68 de kalıcak gıbıme gelıyor

Arkadaşım seni çok iyi anlıyoruz.Ayrıca bizleri aydınlatmanız için de teşekkür ediyoruz.Fakat ben mezun ve atanamayan bekleyen öğretmen sayımızın 5000-6000 kadar olduğumuzu düşünüyorum öle hatırlıyorum.Ama bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız varsa da onların da fikirlerini almak isterizz tabi kiiii....

ınsallh hocam dedıgınız gıbı olur....5000 6000 kısı olursa daha ıyı tabıkı ıstedıgımız daha az olması ...

arkadşaalr bizler sadece kendimizi düşünümyoruz.10bin alımolsun diye boşa söylemşiyoruz hepimiz atanalım kims ekalmasın....

arkadaşalr memurlar nete açtığım başlığı kaldırmışlardı yeni açtım oraya bir bakarsanzı ve ileti yazarsanzı sevinirim.çoğunluk olunca kapatmazlar. belki..........

arkadaşlar dün form siteye giremedim bugünde rahatsızdım telim kapalıydı yazamadım ama şimdi haber aldım hani basından sesimizi duyuralım diye,bir arkadaşımın basında akrabalarından biri var demiştim,işte dün durumumuzu anlatmış arkadaş, referans gazetsinde yazımız şıkmış yani ben henüzalmadım önce siteye bi yazayım dedim.sitedeki üç dilekçe örneği vardı ya onları yollamıştım arkadaşıma o da telden anlatmış işte direkt okumuş kısacası bugn referans gazetesinde 3 sayfa da olduğunu döylüyor.

ben böyle bir habere rastlayamadım hocam

şimdi aldım baktım evt beklediğim gibi bi haber değil,olmamış off ya kpss konulu bi haberin içinde geçmişler:( oda açıklamalı olarak değil,bi kaç cümleyel bildiğimiz şeyler yani..üzgünüm:(

şimdi aldım baktım evt beklediğim gibi bi haber değil,olmamış off ya kpss konulu bi haberin içinde geçmişler:( oda açıklamalı olarak değil,bi kaç cümleyel bildiğimiz şeyler yani..üzgünüm:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri