Okulöncesi 2.sınıfların dikkatine..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oz_mir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@oz_mir
bu yıl okulöncesinde 2.sınıf okuyan sevgili arkadaşlar... müzik dersinde neler görüyorsunuz bu yıl.. müzik dersini alttan alacak bir kişi olarak soruyorum... dersin içeriği ve sınav vs ile ilgili bilginiz varsa verirseniz çokk memnun olurum.. bu dersi alttan almamın nedeni sadece ve sadece korku.. vize ye girmiş 70 almış ve finalde kapıdan geri dönmüş bir kişiyim :) müzik 2 yi ise daha hiç almadım.. ama artık çıkışı yok, son sınıf oldum... bu korkuyu yenmem gerekiyor..

bu sene bize müzik zorunlu-seçmeli olarak verilio. en son palyoça şarkısına kadar vize olduk.ritimleri falan görüyoruz.solfej yapıoruz.kendimiz söz yazmaya çalışıoz. zevkli geçio.tabiki yani ögrendigimiz sarkılarda biz de bi çekince oluşuo daha tam alışamadan sınıfta hoca çaldıraçagı zaman bi heyecan basıo açıkcası

korkacak bir şey yok aslında, derse sürekli katıldın mı ve sevdin mi oldukça zevkli ve kolay geçio, sınavlar öle çok zorlayıcı değil, çalışan herkes geçer, ama şunu söyleyeyim ki oldukça kaliteli bir müzik eğitimi alıorz, burdan cafer ve ercan hocama, ama özellikle ercan hocama çok teşekkür ediyorm, umarım geçersin....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri