okulönceciler nerdesiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şirin kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@şirin kar
arkadaşlar bu sessizlik nedir anlamıyorum. bize verilen söz tutulmuyor temmuz alımı iptal ediliyor bizden sesini çıkaran yok. 2009 puanlarınız heba olacak ağustos da atanmak hayal olacak yeni mezunlar önünüze geçecek. susmayı lütfen elinizden geleni yapın. mail atın kanalları arayın. memurlar netten bir sürü numara aldım arıyorum heryeri sizde boş durmayın lütfen...

Samanyolu Ankara Temsilciliği 0312 230 09 00

Milli eğitim bakanı bu akşam stv de l

ütfen sürekli arayalım bu numarayı ve bugün bakanın kesin bir tarih vermesini isteyelim. 6 temmuzda atama için arayalım bu numarayı. baskı ya devam desteeeeeeeeeeeeeeek....

kesin bir açıklama yapmak bu kadar mı zor! olacak olmayacak olabilir olmayabilir vs... kaç gündür mail atmadığım aramadığım yer kalmadı,umarım emeklerimiz boşa gitmez.

bende stv ye mail attım bakalım nimet hanım bu aksam neler söylecek...
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'ya sorularınız için: gunluk@samanyoluhaber.tv

arkadaşlar hep birlikte destek olup proğrama mail atalım gereken destek verilirse bu atama olur

arkadaşlar bu sessizlik nedir anlamıyorum. bize verilen söz tutulmuyor temmuz alımı iptal ediliyor bizden sesini çıkaran yok. 2009 puanlarınız heba olacak ağustos da atanmak hayal olacak yeni mezunlar önünüze geçecek. susmayı lütfen elinizden geleni yapın. mail atın kanalları arayın. memurlar netten bir sürü numara aldım arıyorum heryeri sizde boş durmayın lütfen...
hocam boş yere uğraşmayın günlerden beri bir kaç kişiyle mail atmadığımız aramadığımız yer kalmada ama nedense bazı arkadaşlar hazıra konmak peşinde eğer bu konunun bu kadar ciddiyetini ve önemini anlayabilselerdi bu şekilde sezsiz hazıra konmayı beklemezlerdi eğer destek olmazsalar bir çoğumuz sınavdan sonra atanamayacağız zaten bundan sonrada çok zor puanlar tavan yapacak belki barj 70 ve üzerinde olacak zaten bizden ücretliyle kapatacaklar alım sınavdan sonra az olacak günlerden beri bunları anlatmaya çalışıyoruz destek olan çok az ayrıcada onlara teşekkür ederim desteklerinden dolayı

hocam boş yere uğraşmayın günlerden beri bir kaç kişiyle mail atmadığımız aramadığımız yer kalmada ama nedense bazı arkadaşlar hazıra konmak peşinde eğer bu konunun bu kadar ciddiyetini ve önemini anlayabilselerdi bu şekilde sezsiz hazıra konmayı beklemezlerdi eğer destek olmazsalar bir çoğumuz sınavdan sonra atanamayacağız zaten bundan sonrada çok zor puanlar tavan yapacak belki barj 70 ve üzerinde olacak zaten bizden ücretliyle kapatacaklar alım sınavdan sonra az olacak günlerden beri bunları anlatmaya çalışıyoruz destek olan çok az ayrıcada onlara teşekkür ederim desteklerinden dolayı

pes etmek yok samanyolu habere maİl ve tlf yaĞmuruna devaaaam. Hazircilardan olmayalim herkez elİnden gelenİ yapsin. Yoksa aÇik ve net bİr Şekİlde sÖylÜyorum sinavdan sonrakİ atamada avucumuzu yalayacaĞiz....

Arkadaşım puanın kaç? merak ettim.

Şirin Kar hocam, sanırım ''hemen herkesin atandığı şu günlerde'' sesinize kulak verecek pek kimse kalmadı. Acı ama gerçek, haksızlığı kendimize yarar varken görmezden geldiğimiz için bu duruma ses çıkartamayabiliyoruz. Hakeden herkesin atanması dileğiyle...

Hocam yilmadan destek var bu aksamdda mail atacagim arayacagim ins.

Arkadaşlar bende burdayım bende her gerekli yerlere mesaj atıyorum

arkadaşlar seçimden sonrada mücadelemzi verebliriz

Su an canli yayinda ama hala 6 temmuz atamasindan bahsetmedi

evet seçimle ilgili konuşuyorlar bizim mesajlatı okumıycaklarmı acaba

arkadaşlar şuan reklama girdi 6 temmuzla ilgili konuşcaz dediler mesaj atmayanlar destek lütfen

oy kaybetmesin diye 6 temmuz atamasını resmen geçiştirdi! yeni mezunların da hakkı atanmak dedi! tabiki hakkı ama önce senin kopya mağduru, kaç yıldır bekleyen bi dünya atanamamış öğretmenin var yaa! nasıl bir politikadır bu ben anlamıyorum! yazık diyorum sadece çok yazık!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri