Okula geldiğim günler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zfkaplan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zfkaplan

arkadaşlar ilk kez resim gönderiyorum her çocuğa ayrı renkte hazırlanmış şeritler ve dondurma külahları ve renkli dondurma topları var bu 5 top haftanın günlerini ifade ediyor okula geldikjlerinde toplarını kendi şeridine rengine ve resmine göre yapıştırıyor. bu çalışma çok işime yaradı çocukların okula düzenli gelmelerini aynı zamanda haftanın günlerini öğrenmelerini yine sayı kavramını kaç gün gelip gelmediğini hesaplamasına ve en önemlisi sorumluluk alarak kendi yoklamasını yapmasını sağlayarak bir çok gelişim alanını destekliyor.saygılarımla..

Himm Cok Guzel Bir Fikirrrr Tesekkurler

Güzel bir fikir , bizlerle paylaştığınız için de teşekkür ederiz.

kesinlikle orjinal ve harika bir çalışma.ellerinize sağlık ve teşekkür ederim paylaşımınız için.

hmm çokı hoş bi fikir de topları neye yapiştiriolar??????????*

çok teşekkür ederim canım.....

teşekkürler

Teşekkürleer

çok hoş teşekkürler..

güzel olmuş elinize sağlık ama keşke haftasonu da eklenmiş olsaydı en azından haftanın iki gününüde grefikte görmüş olurlardı.

sevgili arkadaşım fikir harika ama ya bizim gibi 27-28 öğrencilik sınıflar nasıl uygularki bu güzel çalışmayı eminim çocukların epey zamanını alıyordur. yarım günlük birsüre için bilmemki balka şeylerden zaman çalmak gerekir gibi geldi bana ama çalışmanız bir harika tebrik ediyorum

rica ederim..
fon kartonunun tamamı şeffaf fix kağıdı ile kaplı kolayca yapışıyor topların arkasına renkli hamur yapıştırıcı lardan yapıştırdım ...

Gercektende Bayagi Hos Ve Ugrastirici Olmus Ama Cok Guzel Ellerinize Saglik:d

evet gerçekten çok yararlı bir çalışma bizde hacettepe/beytepe anaokulunda uyguluyorduk bu çalışmayı...

evet böyle bir şeyi kalabalık sınıflar için hazırlamak çok zor olsa gerek ama uygulamada problem yaşanmıyor onlar sınıfa girer girmez yapıştırmak için can atıyor hiç fire vermiyorlar unutanlar olsa da hatırlatan biri mutlaka oluyor.

çok farklı ve güzel bir çalışma.teşekkürler

teşekürler.

evet arkadaşım bende hacettepe 2006 mezunuyum böyle bir çalışmayı hazır halde görmemiştim ama hocamız fikir vermişti geçenlerde notlarıma bakarken bir kenara yazmışım çok hoş bi fikirdi benim için hemen bu çalışmayı hazırladım ve uyguladım gerçekten çok etkili.

çok değişik güzelll

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri