Okul Öncsi Eğitmi Öğretmnliği Mi Çocuk Gelişmi Eğtimi Öğretmnliği Mi Hangi Ünivrsite?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Şeyma:)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:58
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Şeyma:)
Öncelikle Merhaba;

Ben bu sene öss'ye girdim sözz-1: 369 puan 1902'nci,
ea-1: 360 punala 4786'ncınyım.

Çocuk Gelişimi çıkışlı olmamdan ötürü (mesleğimi sevmiyorum sanmayın aksine mesleğime aşığım diyebilirim.) Ankara'da ki üniversitelerden birinde okul öncesi öğretmenliği ya da çocuk gelişimi eğitimi öğretmenliğini tercih edicem
-Okul öncesi öğretmenliği ve Çocuk gelişimi eğitimi öğretmenliği bölümleri arasındaki fark nedir?
-Avantajları nelerdir?

Tabi yanlızca bölüm diil üniversitede önemli bu durumda
.Hacettepe Üniversitesi
.Ankara üniversitesi veya
.Gazi Üniversitesi arasında da bi tercih yapmam gerekiyo

Bi de bazı üniversitelerde örneğin gazi'de hem mesleki eğitim fakültesinde hemde eğitim fakültesinde okul öncesi öğretmenliği var ikisi arasında ki fark nedir?

Hangi üniversitede hangi bölümü tavsiye edersiniz duymak isterim ayrıca sosyal açıdanda değerlendirirseniz çok makbule geçer.

Biliyorum çok şey sordum ama elimde yeterli puanım varken en iyisini seçmek mesleğimde de en iyiye ulaşmak istiyorum. ufacık bi kısmını da cevaplıycak olsanız lütfen cevap yazın.

İlgilenen herkese şimdiden çoook teşekkür ederim.

çocuk gelişimi bölümü seçersen ileride meslek lisesinde de öğretmenlik yapabilirsin seçeneğin daha çok olur yada özel bi alanda uzmanlaşabilrsin hemde okulöncesi öğretmeni olarakda atanabilirirsin...

açıkçası tercihlerden sonra gördüm bu yazıyı keşke daha önce görseydim.
doğrusunu söylemek gerekirse ben odtüyü yazmayı bile düşünmüyorum. gerekçem var elbet. bizim bölümümüzde sırf adı olduğu için odttü bence yanlış bir seçim. çünkü teknik bir üniversite. biz ise sözel bir bölümüz. ne kadar iyi eğitimi olur bence tartışılır. şöyle bakınca benim önceliğim çocuk gelişimi öğretmenliği kesinlikle daha çok çalışma alanı var hatta bu bölümü okuyup açıköğretimden de okul öncesi okununca al sana 2 diploma. hacettepe zaten bu sene EA2 ye aldı anlam veremedim ama .... o yüzden bence gazi en iyisi. aslında bakınca da anlaşılıyo. en yüksek buan gazinin. umarım senin için hayırlısı olmuştur darısı benim başıma:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri