Okul Öncesi Seminer (22 Mart 2008 Afyon)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
[align=center]Okul Öncesi Eğitim Şart Dergisi Sunar
GELECEK,OKUL ÖNCESİ EĞİTİMLE GELECEK! [/align]

Arş.Gör.Cengiz ÇELİK :Okul öncesi eğitiminde kavram öğretiminin önemi ve kavram öğretimi teknikleri

İkramlar

Prof. Dr. Ramazan ARI Çocuklarda ilk sosyal ilişkiler,yaramazlığın hedefleri ve düzeltme yöntemleri
Soru-Cevap bölümü

Katılım Belgesi Verilmesi

22 Mart 2008 Saat : 13:00
Afyon Lisesi Konferans Salonu
Seminer katılım ücretsizdir.
Seminerimiz sonunda katılım belgesi verilecektir.

Bu seminer
Okul Öncesi Eğitim Şart Dergisinin
www.okuloncesiforum.com ve www.okuloncesi.org sitelerinin okul öncesi eğitime armağanıdır.

İl dışından gelecek arkadaşlarımıza yer ayırabilmemiz için okuloncesidergi@gmail.com a katılımcıların isim soy isim telefon ve hangi ilden geleceklerini mail olarak yazmaları gerekmektedir.Ayrıca YATILI KALMAK İSTEYEN arkadaşlarımız durumunu da mail de belirtirse yardımcı olacağız.

Tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir ancak katılım belgelerini beklemeden almanız için isminizi yazdırmanız önemlidir. isminizi yazdırmanız için okuloncesidergi@gmail.com adresine mail atmanız veya bize özel mesaj yoluyla ulaşmanız gerekmektedir.

Musa bey; ben afyonkarahisarda ikamet ediyorum. Benim yapmam gereken bişey var mı?

Valla kim ne derse desin ben bu seminerin Afyon da yapılmasına çok sevindim. Afyon da okuyorum ve ilk kez burda olmaktan mutluluk duyacağım. Çok teşekkürler hocam :) Herkesi Afyon a bekliyoruz:)

ben geliyorum mutlaka hocam:)))

Afyon'da arkadaşlarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız:)
Herkesi bekleriz:)

inşallah ben uşak'tan geleceğim çok iyi düşünülmüş

afyonda okuyorum seminere katılmayı çok isterim

İl dışından gelecek arkadaşlarımıza yer ayırabilmemiz için okuloncesidergi@gmail.com a katılımcıların isim soy isim telefon ve hangi ilden geleceklerini mail olarak yazmaları gerekmektedir.

Tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir ancak katılım belgelerini beklemeden almanız için isminizi yazdırmanız önemlidir. isminizi yazdırmanız için okuloncesidergi@gmail.com adresine mail atmanız veya bize özel mesaj yoluyla ulaşmanız gerekmektedir.

evet,seminer çok iyi olucak..akü okulöncesi alnında gelişmek için bu tür seminerlere çok sık yer vermelii...

Sizler katılarak destek verin biz her türlü masrafı yapıp her yerde düzenleriz.

Ben de Selçuk Ünv.denim.Ramazan Beyin öğrencisiydim.İnşallah gelip katılabilirim.

hocam Kütahya Süper çocuk kreşinden sevgiler biz toplam 7 kişi geliyoruz.

bu siteye üye selçuklular 88 yılında ünv.okuyanlar varmı içinizde.sınıf arkadaşlarım olabilir.ramazan beyin öğrencileri .inşallah seminerde görüşürüz.

bu seminer çok iyi oldu...bende uşaktan geleceğim...

Arife baysal bende uşaktan geleceğim...Kalmayacaklar için sadece orada olmak yeterli herhalde anladığım kadarıyla ama ben daha önce mail attım umarım sorun olmaz ....Eşimin branşı farklı ama oda katılmak istiyor sorun olur mu?
Böyle güzel bir etkinliği yaptığınız için emeklerinize teşekkür ediyorum...

afyonkarahisar da okulöncesi öğretmenliği okuyorum.
çok sevindim.uzun süredir foruma girmiyodum.
heberim olurmuydu bilemiyeceğim ama
büyük kayıp olacaktı benim için : ))

ben bu seminere çok sevindim afyonlu biri olarak böyle şeylerin şehrimizde yapılmasına çok sevindim

cok haklısınız canım teşekkürler mesajınız için

Çok mutlu oldum.katılacağım mutlaka.harika bişey yapıyorsunuz.biz eğitimciler kendimizi ne kadar öğrenci görebilirsek o :36_7_8:kadar başarılı oluruz.

İism yazdırmak için gmail gönderemedim ama ben bir arkadaşımıda aıp geliyorum Seniye Fulya Yıldız bu arada hakkı hocam katılacakmışssın sende çok sevindim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri