Okul öncesi ögrt olmak isteyen diger branşlarr

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilknur nihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ilknur nihan
arkadslarr bu diger branşların okul ön öğt olma olayıı ne oldu en son dilekçe vermişler diyee okudum memmurlar nette olay nedir gelişmelerden haberi olan varsa lütfenn yazsın bi de dernek yöneticlerine seseleniyorumm izmirde bi çok okul önceciyizz eger yapabilecegimiz ne varsa sonuna kadr yapmayaa hazırızzz ne yapılması gerekiyorsaa teşekkürler

malesef konu ile ilgili olumlu yönde bir cevap alınamadı aksine bakanlık farklı branşlara 60 saatlik ders karşılığında görev alma kolaylığı için genelge bile yayınladı :( bizler kadar işinin peşinde koşan başka bir branş daha yok. çok emek harcıyoruz ama işte her zaman mücadele etsek de kazanamıyoruz.

arkadslarr bu diger branşların okul ön öğt olma olayıı ne oldu en son dilekçe vermişler diyee okudum memmurlar nette olay nedir gelişmelerden haberi olan varsa lütfenn yazsın bi de dernek yöneticlerine seseleniyorumm izmirde bi çok okul önceciyizz eger yapabilecegimiz ne varsa sonuna kadr yapmayaa hazırızzz ne yapılması gerekiyorsaa teşekkürler

Nihal hocam gerekli açıklamayı yapmış hocam ayrıca desteğiniz içinde canı gönülden teşekkür ederiz....

anlıyorumm amam benim bir kaçtane pdr arkadasımm varr onlarr dernekle birlikte açtıkları davayııı kazandıı onlarada bize yaptıkları gibi yaptılarr amam onalar davyıı kazndıı iyiyi biliyorumm biz niee dava etmiyoruzz bence bu konuda bişeyyler yapmalıyıızz yoksa atamA fallann hAYAL yaniii ne işi varr başakak bölümdeki ögretmmenin benimm bölümümde yyaa bi bu eksiktiii bi de bununla ugraşş boşuna mı okuduk 4 senene bu kadr basitmii yaa bişeyylerr yapaplımm lütfennn

pdr ciler gibi dava açıp kazanmalıyız onlar kazandı 16 puanla atandılar bizde yapalım ne gerekiyorsa.

öncelikle toplumumuz okulöncesi eğitimi öğretmenliğini diğer branş öğretmenlikleri gibi görmesi ve bizim öğretmenliğimizinde iyi bir lisans eğitimiyle alınması gerekliliğne inanmalı ki okulöncesi eğitim 3-4 haftalık kurslarla öğrenilinecek bir alan değildir...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri