Okul öncesi öğretmenliği bölümünde eskişehir e derse gidiliyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burcu-gul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@burcu-gul
sevgili arkadaşlar aöf de okuyanlara bi sorum olacak.Okul öncesi öğretmenliği bölümünde eskişehir e derse gidiliyor mu?Evden mi okuyoruz?Örgün Eğitim durumu var mı?cevaplarınızı bekliyorum

aslında bildiğim kadarı ile açık öğretim okuyanlar bulundukları ilde misafir öğrenci olarak derslere girebiliyorlar. işletme açık öğretim okuyan bir arkadaşım kocaeli üniversitesinde derse girebiliyordu. isterseniz anadolu üniversitesini telefon ile arayın en net bilgiyi oradan alabilirsiniz.

benim bildiğim kadarıyla sadce iktisat ve işletme bölümü okuyanlar birkaç derse giriyor(kendi illerinde de girebiliyor,ankara üni.sinde böle bi uygulama var)..
okul öncesinde ise bazıları hocaların inisiyatifine kalmış diyor,bazıları ise asla giremezsiniz diyor..
ama anadolu üni.nin sitesinde yüzyüze eğitim yoktur tüm dersler uzaktan eğitim ile yapılmaktadır diye ibare geçiyor..

çok teşekkür ederim

aöf oöö okuyanlar üniversitede derlere giremiyor arkadaşlar.aöf sıkça sorulan sorular bölümünden bakabilirsiniz.girsek çok iyi olurdu ama olmuyor.

teşekkürler ben zaten giremeyeceğim gibi o yüzden sordum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri