Okul öncesi öğretmenlerinin zorunlu personel listesinden çıkarılması...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ek12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ek12
bu kesinleşmiş bir durum mu?

okul öncesi öğretmenlerinin zaten pek söz hakkı yoktu
bizleri de mi çıkarıyorlar özel eğitimden :(

evet özel eğitimden de çıkartıldık.yani zorunlu değiliz artık.

Özel eğitimden çıkarılmadık arkadaşlar yanlış duyum alıyorsunuz.
Yeni çıkan yazıda sınıf öğretmenlerinin en az 2 saat derse girmeleri gerekiyor.Sınıf öğretmeni çok fazla olmadıgı için okul öncesi öğretmenleri kana 4 saati tamamlıyor.
80 öğrenci için 1 sınıf 2 okul öncesi öğretmeni gerekiyor.

anladım
o zaman yine varız :)
bilgi için teşekkürler...

bizler egitim için olmazsa olmazlarız selamlar

bende özel eğitim okulunda çalışıyorum 0 -6 yaş öğrencileri için lazımız buda her okulda bir yada iki öğretmen yapar.arkadaşımı işten çıkardılar şuan iş bulamıyor bence bizimde hakkımız özel eğitim okullarında çalışmak

bilgilendirdiğiniz için tşk

kim uyduruyor bunları arkadaşlar tamamen spekalasyondur

bende hiç anlamıyorum ya gercekmi yoksa uydurmamı herğün yeni bişey çıkıyor herkes yorum yapıyor doğru yada yanlış ama ben merak ediyorum bu olkuöncesinin sonu nereye gidecek inş ii olacak hersey herkes için Allah tan hayırlısını diliyorum...

Bilgi netleşti.

paylasımlerınız için tesekkuler.

merhaba arkadaşlar bende istanbulda özel eğitim okulunda memur olarak çalışıyorum aynı zamanda a.ö.l okul öncesi öğretmenliği son sınıfta öğrenciyim özel eğitim hakkında biraz bilgim var okul öncesi öğretmenleri çıkartılmadı ilsis meb diye bir site çıkardılar girişler ordan yapılıyor çocuklarn raporları yeni modül olarak çıkıyor modüllerinde dil gelişimi ve öz bakım becerileri yazıyorsa eğer 4 saat okul öncesine kalan 2 saatde zorunlu öğretmene verilmek zorunda yani sizlere ihtiyaçları var kafanıza takmayın bizim kurumda 200 öğrenci var 2 tane okul önesi öğretmeni var çalışan umarım yardımcı olmuşumdur :)

arkadaşlar ben 2003 de mezunuyum o günden beri rehabilitasyonda çalışıyorum sadece zorunlu personel olmaktan çıkarıldık ama imza yetkimiz hala devam ediyor ayrıca artık 6 değıl 8 seans alacak öğrenciler sadece bunun 2 saatını özel eğitim öğretmeni 6 seansına biz imza atacağız ha bi de türkçe ve matematık modulune imza atamıyoruz bu kadar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri