eğer oöe öğretmeni olmasaydımmmmm....
kesinlikle politikayla ilgilenirdim ve yeni fikirlerimi,dünya görüşümü tüm dünyayla paylaşırdım...
Robin Hood olup zenginden alıp yoksula verirdim.
Çeşitli denetleme ve teftiş yetkim olmasını isterdim.İstediğim her yeri teftiş edebilmeyi isterdim.
Bomba imha uzmanı olmak isterdim.her an ölüm korkusuyla burun buruna🙂))
FBI ajanı olup iz sürmek isterdim🙂
Koca bir tekne alıp balıkçı olmak ve o hep duyduğumuz ıssız adalara gitmek isterdim🙂ama ıssız adaya giderken yanımda 3'den fazla şey götürmek isterdim🙂))))
kesinlikle politikayla ilgilenirdim ve yeni fikirlerimi,dünya görüşümü tüm dünyayla paylaşırdım...
Robin Hood olup zenginden alıp yoksula verirdim.
Çeşitli denetleme ve teftiş yetkim olmasını isterdim.İstediğim her yeri teftiş edebilmeyi isterdim.
Bomba imha uzmanı olmak isterdim.her an ölüm korkusuyla burun buruna🙂))
FBI ajanı olup iz sürmek isterdim🙂
Koca bir tekne alıp balıkçı olmak ve o hep duyduğumuz ıssız adalara gitmek isterdim🙂ama ıssız adaya giderken yanımda 3'den fazla şey götürmek isterdim🙂))))
slm arkadaşlar sorunlarımızı paylaşacagımız bir sitemiz oldugu için çok mutluyum burdan kadroluların bize olan tavırlarını kınadıgımı ve okul yöeticilerimizinde tavırlarınıda kınıyorum bize bakıcı gibi bakmalarından nefret ediyorum bu arada seda bahşi arkadaşımın herşeyi açık yüraklilikle yazdıgı için tşkler ben aslen elazıglıyım ama izmir bergamada oturuyorum SELİN ATEŞ
ben daha önce de iktisatı bitirmiştim.sonra okulöncesi öğretmenliğini okudum.şunu söyleyebilirim ki öğretmenlik hele de okulöncesi öğretmeni olmak çok güzel bir duygu.tarif edilemez bir mutluluk...yeniden dünyaya gelsem yine okulöncesi öğretmenliği okurdum.öyle ki ilk okuduğum iktisatı bile faka bastırdı.bıcır bıcır miniklerle olmak çoooook güzel.