Okul öncesi öğretmeni bulamadık müracat etmediler dedi nimet hanım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan redscoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
ilkayım senin lafının üstüne gidip uyumaya çalışacagım çok sogal birazda olsa beni rahatlattın iyi geceler arkadaşım

bakanı dikkatlice2 kez dinledim en sonki atamada atayacak okulöncesi öğretmeni bulamadık 70 açık kaldı dedi ve tüm mezunları alabilecek durumdayız alıyoruz da diye konuşmasına devam etti o zaman neden atanamadık insallah yenialımlarla yüzümüz güler

bakanı dikkatlice2 kez dinledim en sonki atamada atayacak okulöncesi öğretmeni bulamadık 70 açık kaldı dedi ve tüm mezunları alabilecek durumdayız alıyoruz da diye konuşmasına devam etti o zaman neden atanamadık insallah yenialımlarla yüzümüz güler

arkadaşlar, nimet hanımın kastettiği şey: haziranda ki 10000 kadrolu atamada okulöncesi öğretmenleri için 70 taban puan verdiler ve kontenjan tamamlanamadı çünkü 10000 sözleşmeli okulöncesi öğretmen atamasında çok iyi yerlere gidenler başvurabiliyordu ancak ki onlar bu kötü yerlere gitmek istemediler böylece açık kaldı.

EylÜlde koontenjanlarin artmasi İÇİn verİlen adreslere maİl atiyoruz dİmİ arkadaŞlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri