Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğüne Ziyaret... TÜM ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:34

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
.

11 Ekim 2010 tarihinde Remzi İNANLI’nın emekliye ayrılması üzerine Genel Müdür Yardımcısı Dr. Selahattin DİKMEN tarafından vekaleten yürütülen Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müfettişi Funda KOCABIYIK atandı. Yeni Genel Müdürümüze görevinde başarılar dileriz.

Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğüne randevu talebinde bulunduk randevu günü tüm üyelerimizi bekliyoruz gelmek isteyenler tarih netleştiği zaman özel mesaj yolu ile iletişime geçebilir.

Değerli Mesai Arkadaşlarım,
Sevgili Çocuklar,
Saygıdeğer Veliler,

14 Şubat 2011 tarihi itibariyle, Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü görevime başlamış bulunmaktayım.
Görevim süresince, okul öncesi eğitime katkı sağlayacak tüm dinamikleri harekete geçirerek çocuklarımız ve ülkemiz adına yararlı, güzel hizmetler yapabilmek; bugünden daha ileriye geçerek hatırlanacak güzel anılar bırakabilmek için elbirliğiyle ve titizlikle çalışmayı hedefliyorum. Okul öncesi eğitimi, üstün gayret ve çabalarımızla nitelik ve nicelik yönünden çok daha mükemmel hale getirerek, önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, okul öncesi eğitimle ilgili hizmetlerimizde birlikte yol alacağımız vatandaşlarımıza, akademisyenlere, yerel yönetimlere, hayırseverlerimize, sivil toplum örgütlerine, eğitim camiasının tüm paydaşları ile yazılı ve görsel basının temsilcilerine şimdiden teşekkür ediyorum. Eğitim-öğretim kadromuza, tüm çalışanlarımıza, veli ve çocuklarımız ile halkımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Funda KOCABIYIK
Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürü

Ekli dosyalar

• fkocabiyik.jpg
    fkocabiyik.jpg
    47.2 KB · Görüntüleme: 34
Evet orada olacağız :36_7_8::36_7_8:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri